FB Twitter LinkedIn

Премиум WordPress Хостинг – Оптимизиран Специално за Вас!

Достъпен WordPress споделен Хостинг, перфектен в простотата си и впечатляващ с бързината си – с 24/7/365 поддръжка, безплатен CDN и SSD.

WordPress Хостинг с Широк Спектър на Действие

Независимо дали създавате дребен личен проект, или сложен WordPress сайт за своите бизнес клиенти, ние поемаме ангажимента да се погрижим за сигурността на инсталацията, за бързата скорост и безпрогрешна надеждност – експертите ни са на разположение 24/7.


Базов План

Подходящ за стартиращи WordPress проекти и малки уебсайтове
5GB Дисково Пространство
1 Допълнителен Сайт
50GB Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 2.94 лв./на месец
Поръчай


Икономичен План

Подходящ за малки до средни WordPress уебсайтове, изискващи повече дисково пространство
20GB Дисково пространство
44 Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 5.94 лв./на месец
Поръчай


Стандартен План

Подходящ за средни до големи WordPress уебсайтове, които изискват по-голям ресурс
40GB Дисково пространство
64 Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 9.06 лв./на месец
Поръчай


Премиум План

Подходящ за големи WordPress проекти, изискващи значителни ресурси и дисково пространство
60GB Дисково пространство
Неограничени Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 15.54 лв./на месец
Поръчай
Всички цени са с включен 20% ДДС.

Спри да търсиш!

Виж детайлна информация за плановете и избери своя!   Всички параметри

Характеристики, които ще ви смаят:

Непоклатима Сигурност

Нашите сървъри са с най-високо възможно ниво на сигурност, използват хардуер и софтуер firewalls, които блокират повечето познати атаки, в допълнение на вътрешните специално създадени системи за сигурност.

Супер Скорост

Насладете се на двойно по-бърза скорост на зареждане благодарение на оптимизирания ни хардуер, интегрираните кешинг системи, както и оптимизираните ни откъм пространство сървъри. Динамичните заявки се изпълняват по-бързо, което прави целия ви сайт много по-ефективен и оптимизиран.

SSD Сървъри

Нашите сървъри са стабдени с последно поколение ентърпрайз SSD дискове за максимална скорост. Имате възможност да разположите Wordpress сайта си удобно върху изцяло SSD сървъри, които поддържат PHP7 и HTTP/2, и идват с безплатен CDN, за да гарантират до 300% подобрение в бързината на зареждане.

24/7 WordPress Поддръжка

Всички наши WordPress планове се поддържат от отзивчиви и квалифицирани технически експерти, които не само с готовност ще разрешават проблемите ви, но и ще предложат съвети за максимално ефективната работа и WordPress оптимизация на вашия сайт. Ще ги откриете 24/7/365 през нашата тикет система.

Инсталация на WordPress с 1 Клик

Започнете работа по WordPress сайта си за секунди с нашата бърза инсталация с 1 клик или се възползвайте от безплатния ни WordPress трансфер. Тествайте супер бързата и надеждна среда, която сме подготвили за вашето безпроблемно и удовлетворяващо WordPress хостинг изживяване.

Последна Версия на cPanel Контролен панел

cPanel от ETNHost идва с подобрен интерфейс, с допълнителни функционалности и инструменти за управление на домейни, имейли, файлове, папки и много други, събрани на едно място и готови за употреба – за всеки споделен WordPress план.

Ежедневни и Ежеседмични Резервни Копия

Нашите системи автоматично създават ежедневни инкрементални резервни копия на целия ви хостинг акаунт. За да бъдете спокойни за сигурността на вашата информация, копията се съхраняват на физически отдалечени една от друга локации и датацентрове. Подобен тип бекъп позволява възстановяването на цялата информация на акаунта с един клик, а при нужда от връщане на единични файлове и бази данни, може да се доверите на допълнителната бекъп услуга, която предлагаме.

Безплатен CDN от CloudFlare

CloudFlare е включен във всички наши споделени Wordpress хостинг планове. Ролята му е да играе медиатор между вашите посетители и нашите сървъри, като кешира съдържанието на сайта ви, филтрира зловредния трафик преди да е достигнал сървъра, подобрява цялостното ви онлайн представяне, засилва скоростта и сигурността на сайта.

SSH Достъп

Работете по-бързо през SSH. ETNHost WordPress хостингът е създаден да бъде лесен за употреба. Ние ви даваме достъп през SSH, за да менажирате акаунта си през терминал. От съображения за сигурност на този етап не предоставяме root достъп.

Възползвай се от WP-CLI

WP-CLI е активиран за всеки от нашите споделени WordPress планове, за да ви даде възможността за достъп до пълен набор от Wordpress опции и команди през SSH. Съкратете времето за работа по инсталацията си с WP-CLI – ъпдейтвайте плъгини, управлявайте и настройвайте сайтовете си по разнообразни начини без нуждата от уеб браузър.

Git Достъп за Екстра Сила

Поддържаме страхотна среда за разработчицин - с помощта на SSH можете да използвате WP-CLI, Composer и Git, за да автоматизирате работния процес и да създавате по-добри сайтове, подобрявайки значително контрола при разработка.

Множество Caching Системи

Varnish caching подобрява скоростта на сайта ви и подсигурява бърза и лесна достъпност дори в най-пиковите и натоварени моменти. Memcached може да бъде настроен заедно с вашия WordPress хостинг акаунт, за да оптимизира бързината на сайта ви и MySQL заявките.

Нови в WordPress?

Започнете своето Wordpress пътуване с възможно най-лесната инсталация!

 • Моментално създаване на акаунт
 • Бърза инсталация на WordPress с 1 клик
 • Безплатна инсталация на WordPress от нашите технически експерти
 • Безплатна инсталация на темплейт
 • Безплатна инсталация на разширения
 • 24/7/365 Премиум Поддръжка

Вече сте WordPress потребител?

Трансферирайте уебсайта си с нашата безплатна помощ – бързо и безболезнено!

 • Безплатен трансфер от хостинг доставчик или WordPress.org
 • Миграция, извършена от WordPress експерти
 • Без даунтайм и възпрепятстване на работата на сайта
 • Компенсация на неизползваните и предплатени месеци хостинг
 • Безплатен ъпгрейд на апликациите
 • 24/7/365 Премиум Поддръжка

Аспектите

 • IMAP, POP3, SMTP, Webmail
 • Уеб Статистики
 • Защитени директории
 • .htaccess Поддръжка
 • Файлов Мениджър
 • Cron Jobs
 • Уеб Файл Редактор
 • Error/Access Логове
 • Редиректи
 • Custom Error Страници
 • IP Deny Manager
 • Mailing листи
 • Защитени директории
 • Редакция на DNS Записи
 • FTP Мениджър
 • Инструменти за редакция на картинки
 • Последни посетители
 • Leech Защита
 • Hotlink Зашита
 • Mime Types

Често задавани въпроси, нашите отговори в помощ за вас:

Можете ли да ми помогнете да избера подходящ WordPress план?
Не сте сигурни кой план съответства на сайта ви? Свържете се с нас през Чат системата ни, на имейл [email protected] или на телефон: 0886 868 444, за да ви дадем експертен съвет.
Как да прехвърля WordPress сайта си от друг хостинг доставчик към ETNHost?
Преместванто на уебсайт към ETNHost е прост процес. Ако имате достъп до съществуващите ви уеб файлове, можете лесно да ги качите през cPanel-а си или през FTP клиента си. Когато станете наш клиент, може да разчитате на безплатен трансфер като бонус към хостинг пакета си. Оставете нашите експерти да свършат трудната работа – лишете се от напрежението съпътстващо миграцията на уебсайта ви.
Колко WordPress инсталации мога да имам на акаунта си?
Няма твърд лимит на WordPress инсталациите, които можете да раположите на един акаунт. Имайте предвид, че може да съществува лимит на домейните в зависимост от плана.
Каква WordPress версия мога да инсталирам на ETNHost акаунта си?
Нашият съвет е да се придържате към последната версия на WordPress. Можете да я инсталирате с един клик през autoinstaller-а или през WordPress акаунта си. Ако имате нужда от помощ, нашите WordPress експерти с удоволствие ще ви асистират. Имайте предвид, че ако ползвате по-стара версия, застрашавате сигурността на сайта си и изпускате последните подобрения и добавки.
Мога ли да сменям плановете в последствие?
Разбира се! Ако преминете на нов, по-висок план, нов отчетен период влиза в сила, но неизползваните време и средства ще бъдат приспаднати във ваша полза.
Колко време отнема създаването на нов акаунт при вас?
99% от всички акаунти се създават в рамките на 10-15 минути. В момента, в който акаунтът ви е настроен, ще получоте имейл от нас с цялата ви необходима информация за стартиране – данни за достъп до cPanel акаунта ви, данни за достъп и управление на FTP акаунта ви – и можете да започнете веднага!
Как мога да достъпя WordPress инсталацията си?
Щом завърши инсталирането на Wordpress, ще можете да влезете до dashboard-a си. Админ секцията в WordPress, т.н. "WordPress Dashboard", е мястото, къдете ще започне изграждането на вашия сайт. За да стигнете до тази секция, е необходимо единствено да поставите /wp-admin в края на URL, под който инсталирате WordPress. Например : example.com/wp-admin.
Защо поддържате и по-стари версии?
Практиката да се поддържат единствено последни версии на WordPress е масова в WP средите, но е факт, че голям процент от сайтовете ползват стари версии. Налага се идеята, че единственото стабилно и сигурно решение, е CMS платформата ви да е последен рилиийз. Ние също ви съветваме да се придържате към тази препоръка, но няма да ви ограничим да използвате и предишни версии, нито ще ви задължим да преминете към по-нова в последствие. Ние от ETNHost смятаме, че всичката сериозна работа по една WordPress инсталация не бива да отива на вятъра, като от своя страна сме готови да ви предоставим обслужване, от какво имате нужда, без това да рефлектира на сигурността и надеждността на продукта ви.
X