FB Twitter LinkedIn

Като по поръчка – Managed WordPress Хостинг - Оптимизиран специално за вас!

Мечтай смело и стигни далеч! Предлагаме ви Managed WordPress Хостинг на ново ниво – гъвкавостта и възможностите, които винаги сте искали, са вече тук! Дайте дипълнителен тласък на бизнеса си, за да посрещнете предизвикателствата, които ви очакват!

Индивидуални Managed решения, не просто хостинг сървъри.

Ние знаем, че вашият бизнес е различен със своята инфраструктура и хостинг нужди. Нашите специалисти създават специални и точни решения за безпроблемната и ефективна работа на вашия WordPress.

Мониторинг и оптимизация

Екипът ни от WordPress експерти ще направи необходимото да оптимизира инсталациите ви във времето, съобразно с вашите лични желания и виждания. На базата на потреблението ви в реално време, те ще преценят дали използвате оптимално ресурсите си и ще предложат мерки за повишаване на ефективността ви.

Индивидуална конфигурация

Не всеки бизнес има еднакви нужди. С ETNHost получавате WordPress хостинг, който събира в себе си талант, експертност и иновативност, за максимално удовлетворяване на ресурсната ви необходимост. Всеки един от плановете ни може да бъда по ваша мярка, просто ни потърсете!

Потенциал за развитие

Без значение от големината на вашия проект, ние заставаме на ваша страна! Когато мащабите на бизнеса ви се променят, ние сме насреща – ще ви помогнем бързо и безпроблемно да преминете към най-подходящия пакет за вас, който да бъде надеждна опора за нарастващия ви потенциал!

Изцяло SSD Хостинг – Планове и Цени

Нашите managed Wordpess хостинг планове включват всичко, от което се нуждаете - преинсталирани инструменти и софтуер, лесна конфигурация, безплатни ъпдейти, безплатии резервни копия, 99.99% uptime, 24/7 деноношна техиическа поддръжка и много други.


WP Персонален

Най-добрият избор средни по обем проекти
5 Сайтове
40GB SSD дисково пространство
60K Посетители за Месец
4TB Трафик
1 Процесорни Ядра
1GB Оперативна памет
40GB Резервни копия
Free CDN
VPS Среда
KVM Виртуализация
Free SSL Сертификат
5 Безплатни сайт трансфера
Безплатен Домейн
От 58.41 лв./на месец
поръчай сега


WP Професионален

Идеалното решение за корпоративни WordPress сайтове и по-големи блогове
10 Сайтове
60GB SSD дисково пространство
120K Посетители за Месец
6TB Трафик
2 Процесорни Ядра
2GB Оперативна памет
60GB Резервни копия
Free CDN
VPS Среда
KVM Виртуализация
Free SSL Сертификат
10 Безплатни сайт трансфера
Безплатен Домейн
От 76.41 лв./на месец
поръчай сега


WP Премиум

Гарантирано добро представяне при WordPress проекти, изискващи збначителен ресурс
25 Сайтове
80GB SSD дисково пространство
300K Посетители за Месец
8TB Трафик
4 Процесорни Ядра
4GB Оперативна памет
80GB Резервни копия
Free CDN
VPS Среда
KVM Виртуализация
Free SSL Сертификат
25 Безплатни сайт трансфера
Безплатен Домейн
От 107.10 лв./на месец
поръчай сега
Всички цени са с включен 20% ДДС.

Премиум WordPress Хостинг Характеристики

Всичко, от което имате нужда, за да направите WordPress сайта си сигурен, лесен за употреба и впечатляващо бърз

Инсталиран и конфигуриран WordPress

Managed WordPress хостингът ни идва до вас с инсталиран и преконфигуриран WordPress, улеснявайки стартирането ви максимално. Изпробвайте високоскоростната и високонадеждната среда, която сме създали за вас, и се насладете на отлично WordPress изживяване. Нашите премиум решения и експертност ви гарантират онлайн присъствието, което търсите.

Всяка тема и плъгин на разположение

Не лимитираме избора ви на теми и плъгини, които да ползвате с WordPress плана си. Изберете тези, които най-добре пасват на облика, който искате да притежавате.

Автоматични ежедневни резервни копия

За да бъдат внимателно съхранявани ежедневните автоматични инкрементални резервни копия, всеки Managed план разполага с предвидени за целта ресурси. За да бъдем сигурни, че данните ви няма да пострадат, а и за да гарантираме вашето спокойствие, бекъпите са разположени на физически отдалечени локации и датацентрове.

Готово CDN Решение

CloudFlare е включен във всички наши Managed WordPress хостинг предложения. Ролята му е да играе медиатор между вашите посетители и нашите сървъри, като кешира съдържанието на сайта ви, филтрира зловредния трафик преди да е достигнал сървъра, подобрявайки цялостното ви представяне, скоростта и сигурността на сайта.

SSH Достъп

Работете по-бързо през SSH. Managed WordPress от ETNHost е създаден да бъде лесен и приятен за работа. С тази цел ви даваме SSH достъп, за да управлявате акаунта си през команден ред дори без наличието на root достъп. Позволява ви по-лесен работен процес и по-бърз мениджмънт, отколкото графичния интерфейс би ви дал.

WP-CLI

WP-CLI е активиран за всички наши Managed WordPress хостинг пакети, за да ви даде възможността за достъп до изключително полезни инструмннти през SSH. Съкратете времето за работа по инсталацията си с WP-CLI – ъпдейтвайте плъгини, управлявайте и настройвайте сайтовете си по разнообразни начини, без нуждата от уеб браузър.

Преинсталиран Git, Mercurial и Subversion

Постарахме се да помислим и за разработчиците. Автоматизирайте и организирайте работата си посредством Git, Mercurial и Subversion хранилища, преисталирани и готови за употреба.

Множество кеширащи технологии

Вече не е нужно да затруднявате работата си с инсталирането на кешинг плъгини. С богатия си опит в оптимизацията на платформи, ETNHost гарантира покритие в това отношение – с правилните решения и конфигурации ще ви подсигурим нива на кешинг, подходящи за вас – Memcached, Varnish caching, PHP Opcache са вече включени във вашия план.

Подготвени за онлайн търговия

Продавайте с Wordpress с помощта на множеството ecommerce Wordpress плъгини, които ние поддържаме, като например WooCommerce. Нашите Managed WordPress хостинг планове идват с безплатен SSL сертификат и dedicated IP адрес, така че остава да комбинирате любимите си плъгини и сте готови за действие. А със SSL, ще подобрите и SEO представянето си.

Неограничени имейли

Managed WordPress от ETNHost ви позволява (на базата на броя домейни, включени в пакета ви) да създавате неограничен брой пощенски кутии с неограничен брой POP/IMAP/SMTP имейл акаунти, неограничени auto-responders за вас и хората, които работят по вашия проект. Изберете имейл клиент по ваше желание, за да управлявате кореспонденцията си лесно и удобно.

Актуализации на инсталацията

Вашият WordPress уебсайт ще бъде винаги актуален. В момента, в който излезе нова версия на WordPress, нашият екип ще обнови и версията, която ползвате вие, за да разчитате винаги на пълна сигурност, надеждност и съвместимост.

Multisite инсталация

Конвертирайте WordPress сайта си в Multisite инсталация. Имате нашата подкрепа при мигрирането на няколко свои проекта в един Multisite Wordpress сайт.

Ненадминато WordPress представяне и ефективност с ETNHost

Премиум Wordpress Хостинг за потребители с всякакво ниво на опит
Надеждност и стабилнсст
Множество нива на сигурност
Невероятна бързина
Експертна Wordpress Поддръжка
Надеждност и сигурност<

Елиминирахме критичните точки, достигайки надеждността, която заслужавате

Като проект, специлано създаден да посреща вашите нужди, Managed WordPress от ETNHost е повече от обикновен хостинг – той дава гаранции за стабилност, бързина, максимално ефективно използване и достъпност на ресурсите, както и пространство за бъдещ разтеж на бизнеса ви.

Нашата среда е разработена така, че да осигурява свързаност и в най-критичните моменти. Използваме единствено доказали се доставчици, както и най-високо ниво на хардуеър. Гарантираме 99.99% uptime на мрежата, използвайки премиум свързаност.

  • Хостинг решения с резерв
  • 99.99% - доказана надеждност
  • Оптимизирани сървъри и мрежа
  • Готови инсталации и конфигурурана среда
  • Гарантирани сървърни ресурси

Отдадени на Wordpress

Като редовни участници в WordPress събития, ние познаваме общността и нейните нужди. Голяма част от нашите служители разработват WordPress сайтове и в свободното си време, за лично удоволствие!
Нашите потребители обожават ETNHost

Често задавани въпроси - нашите отговори в помощ за вас

Можете ли да ми помогнете да избера подходящ WordPress план?
Не сте сигурни кой план съответства на сайта ви? Свържете се с нас през Чат системата ни, на имейл [email protected] или на телефон: 0886 868 444, за да ви дадем експертен съвет.
Споделям ли ресурсите на сървъра си с други потребители?
Въпреки че понякога е хубаво да споделяме, ние ви гарантираме лично процесорно време и Оперативна памет, заедно със специално отделеното за вас внимание и помощ за всеки от нашите Managed WordPress планове.
Колко WordPress инсталации мога да имам на акаунта си?
От съображения за сигурност, е възможно да лимитираме броя на WordPress инсталации за акаунт, но въпреки това, твърди лимити не са заложени. Нещо повече – поддържаме WordPress Multisite, което означава, че имате възможността да обедините, колкото искате сайта и домейна под една обща инсталация.
Колко домейна мога да имам на акаунта си?
Всички наши WordPress Managed планове ви позволяват да поставяте множество сайтове на акаунта си. От съображения за сигурност е възможно да лимитираме броя на WordPress инсталации за акаунт, но плановете ви позволяват да добавяте неограничен брой алиаси към вашия сайт и да насочвате посетителите си към определени страници. Клиентите ни са добре дошли да поръчат допълнителни домейн имена при нас – ще се погрижим за регистрацията или трансфера на домейните ви за ваше удобство!
Мога ли да използвам Git, Subversion и Mercurial с WordPress Managed хостинг плановете ви?
Да. Всички наши WordPress Managed планове ви дават достъп до Git, Subversion и Mercurial със създаването на акаунта. Същото е и с WP-CLI, както и редица други интересни и полезни софтуери за разработки. Ще ви помогнем и да настроите „push-to-deploy“ опцията през терминал.
Мога ли да сменям плановете в последствие?
Разбира се! Ако преминете на нов, по-висок план, нов отчетен период влиза в сила, но неизползваните време и средства ще бъдат приспаднати във ваша полза.
Какво ще се случи, ако достигна лимита на посещенията си за месец?
Не трябва да се притеснявате относно това. Ние не спираме WordPress сайтове за достигнати лимити, но го отчетете като индикация, че сайтът ви е толкова успешен и развил се, че вероятно ви е необходим нов план с повече пространство.
Вашата версия на WordPress различава ли се от тези на останалите?
В никакъв случай! Стартирате при нас с последната стабилна версия на WordPress, същата, която бихте свалили и от WordPress.org. С всеки release на нова версия, ние ще актуализираме вашата инсталация. Никога няма да ви се налага да се нагърбвате с инсталирането на обновления или да се притеснявате за компрометацията на сигурността на платформата.
Трябва ли да конфигурирам базата данни?
Не, това не е необходимо с Managed WordPress хостинга, който получавате от нас. Ние ще се погрижим за всичко, така че процесът да е максимално опростен за вас. Сайтът ви е готов за ползване в момента, в който направите успешна поръчка на желаният план.
X