FB Twitter LinkedIn

Премиум Joomla Хостинг – Оптимизиран Спрямо Вас

Достъпен Joomla споделен Хостинг, перфектен в простотата си и впечатляващ с бързината си – с 24/7/365 поддръжка, безплатен CDN и SSD.

Какво прави Joomla хостинга специфичен?

Оптимизирана за Joomla Среда

PHP7 е препоръчителен за Joomla 3.5, тъй като предоставя до 2 пъти по-бързо зареждане на сайтовете и до 50% по-оптимална работа на паметта, отколкото PHP 5.6, позволявайки ви да обслужвате много повече потребители едновременно, без да надграждате плана си. PHP7 е преинсталиран на вашия ETNHost акаунт, напълно готов за употреба.

Бързо, още по-бързо!

Насладете се на 2 пъти по-добро време за зареждане благодарение на цялостната оптимизация на сървърите ни, с локация по ваш избор, преиум хардуерна конфигурация, както и кешинг на няколко нива. Съдържанието на сайта ви се менажира далеч по-лесно, тъй като динамичните заявки се обработват изключително бързо.

Проактивна Сигурност

Сървърите ни са подсигурени, спрямо най-високите съвременни стандарти, чрез софтуерни и хардуерни защитни стени, блокиращи повечето познати атаки, наред с наши собствени и изпитани автоматични системи за сигурност.

Подходящ за разработчици

В нашите хостинг планове разработчиците ще намерят любимите си инструменти. Joomla Хостингът ни е предвиден така, че разработчиците да могат лесно да създават, качват и контролират своите уеб апликации, без да имат нужда от специализирани знания по системна администрация.

Joomla SSD Хостинг за Всеки Joomla Сайт

Независимо дали сте начинаещ Joomla любител, или опитен Joomla разработчик, ние предаваме в ръцете ви една завършена, сигурна и надеждна услуга, подплатена с денонощна техническа поддръжка.


Базов План

Подходящ за стартиращи Joomla проекти и малки уебсайтове
5GB Дисково Пространство
1 Допълнителен Сайт
50GB Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 2.94 лв./на месец
Поръчай


Икономичен План

Подходящ за малки до средни Joomla уебсайтове, изискващи повече дисково пространство
20GB Дисково пространство
44 Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 5.94 лв./на месец
Поръчай


Стандартен План

Подходящ за средни до големи Joomla уебсайтове, които изискват по-голям ресурс
40GB Дисково пространство
64 Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 9.06 лв./на месец
Поръчай


Премиум План

Подходящ за големи Joomla проекти, изискващи значителни ресурси и дисково пространство
60GB Дисково пространство
Неограничени Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 15.54 лв./на месец
Поръчай

Спри да търсиш!

Виж детайлна информация за плановете и избери своя!   Всички параметри

Характеристики, които ще ви смаят:

SSD Сървъри

Нашите сървъри са екипирани с последно поколение ентърпрайз SSD дискове за възможно най-добро представяне. Имате възможност да разположите Joomla сайта си удобно върху изцяло SSD сървъри, които поддържат PHP7 и HTTP/2, и идват с безплатен CDN, за да гарантират до 300% подобрение в работата на вашите приложения.

24/7 Joomla Поддръжка

Всички наши Joomla планове се поддържат от отзивчиви и квалифицирани технически експерти, които не само с готовност ще разрешават проблемите ви, но и ще предложат съвети за максимално ефективната работа и Joomla оптимизация на вашия сайт. Ще ги откриете 24/7/365 през нашата тикет система.

Инсталация на Joomla с 1 Клик

Започнете работа по Joomla сайта си за секунди с нашата 1-Click бърза инсталация или се възползвайте от безплатния ни Joomla трансфер. Тествайте супер бързата и надеждна среда, която сме подготвили за вашето безпроблемно и удовлетворяващо Joomla хостинг изживяване.

Последна Версия на cPanel Контролен панел

cPanel от ETNHost идва с подобрен интерфейс, с допълнителни функционалности и инструменти за управление на домейни, имейли, файлове, папки и много други, събрани на едно място и готови за употреба – за всеки споделен Joomla план.

Ежедневни и Ежеседмични Резервни Копия

Нашите системи автоматично създават ежедневни инкрементални резервни копия на целия ви хостинг акаунт. За да бъдете спокойни за сигурността на вашата информация, копията се съхраняват на физически отдалечени една от друга локации и датацентрове. Подобен тип бекъп позволява възстановяването на цялата информация на акаунта с един клик, а при нужда от връщане на единични файлове и бази данни, може да се доверите на допълнителната бекъп услуга, която предлагаме.

Безплатен CloudFlare CDN

CloudFlare е включен във всички наши споделени Joomla хостинг планове. Ролята му е да играе медиатор между вашите посетители и нашите сървъри, като кешира съдържанието на сайта ви, филтрира зловредния трафик преди да е достигнал сървъра, подобрява цялостното ви онлайн представяне, засилва скоростта и сигурността на сайта.

SSH Достъп

Работете по-бързо през SSH. ETNHost Joomla хостингът е създаден да бъде лесен за употреба. Ние ви даваме достъп през SSH, за да контролирате акаунта си през терминал.

Използвайте всяка Тема или Разширение

Ние не поставяме ограничения на темите, които може да ползвате със своя Joomla хостинг план. Изберете най-подходящата за вас и създавайте най-страхотните сайтове.

Git Достъп за Екстра Сила

Поддържаме страхотна среда за разработчици - с помощта на SSH може да използвате Composer и Git, за да автоматизирате работния процес и да създавате по-добре контролирани и стабилни приложения.

Кешинг на Ниво

Varnish caching подобрява представянето на сайта ви и подсигурява бърза и лесна достъпност дори в най-пиковите и натоварени моменти. Memcached може да бъде настроен заедно с вашия Joomla хостинг акаунт, за да оптимизира бързината на сайта ви и MySQL заявките.

Нови в Joomla?

Започнете своето Joomla пътуване с възможно най-лесната инсталация!

 • Моментално създаване на акаунт
 • Бърза инсталация на Joomla с 1 клик
 • Безплатна инсталация на Joomla от нашите технически експерти
 • Безплатна инсталация на темплейт
 • Безплатна инсталация на разширения
 • 24/7/365 Премиум Поддръжка

Вече сте Joomla потребител?

Transfer your precious website with our free assistance -fast & painless!

Трансферирайте уебсайта си с нашата безплатна помощ – бързо и безболезнено!

 • Безплатен трансфер от хостинг доставчик или Joomla.com
 • Миграция, извършена от Joomla експерти
 • Без даунтайм и възпрепятстване на работата на сайта
 • Компенсация на неизползваните и предплатени месеци хостинг
 • Безплатен ъпгрейд на апликациите
 • 24/7/365 Премиум Поддръжка

Често задавани въпроси, нашите отговори в помощ за вас:

Можете ли да ми помогнете да избера подходящ Joomla план?
Не сте сигурни кой план съответства на сайта ви? Свържете се с нас през Чат системата ни, на имейл [email protected] или на тел. +359 886 868 444 и ние ще ви дадем експертен съвет.
Как да прехвърля Joomla сайта си от друг хостинг доставчик към ETNHost?
Преместванто на уебсайт към ETNHost е прост процес. Ако имате достъп до съществуващите ви уеб файлове, можете лесно да ги качите през cPanel-а си или през FTP клиента си.
Когато станете наш клиент, може да разчитате на безплатен трансфер като бонус към хостинг пакета си. Оставете нашите експерти да свършат трудната работа – лишете се от напрежението съпътстващо миграцията на уебсайта ви.
Колко Joomla инсталации мога да имам на акаунта си?
Няма твърд лимит на Joomla инсталациите, които можете да раположите на един акаунт. Имайте предвид, че може да съществува лимит на домейните в зависимост от плана.с
Каква Joomla версия мога да инсталирам на ETNHost акаунта си?
Нашият съвет е да се придържате към последната версия на Joomla. Можете да я инсталирате с един клик през autoinstaller-а или ръчно през Joomla хостинг акаунта си. Ако имате нужда от помощ, нашите Joomla експерти с удоволствие ще ви асистират. Имайте предвид, че ако ползвате по-стара версия, застрашавате сигурността на сайта си и изпускате последните подобрения и добавки.
Мога ли да сменям плановете в последствие?
Разбира се! Ако преминете на нов, по-висок план, нот отчетен период влиза в сила, но неизползваните време и средства ще бъдат приспаднати във ваша полза.
Колко време отнема създаването на нов акаунт при вас?
99% от всички акаунти се създават в рамките на 10-15 минути. В момента, в който акаунтът ви е настроен, ще получоте имейл от нас с цялата ви необходима информация за стартиране – данни за достъп до cPanel акаунта ви, данни за достъп и управление на FTP акаунта ви – и можете да започнете веднага!
Как мога да достъпя Joomla инсталацията си?
Щом завърши инсталирането на Joomla, ще можете да влезете до dashboard-a си. Админ секцията в Joomla 3, т.нар. " Joomla Dashboard", е мястото, къдете ще започне изграждането на вашия сайт. За да стигнете до тази секция, е необходимо единствено да поставите /administrator в края на URL, под който инсталирате Joomla. Например : example.com/administrator - на тази страница ще се появи логин прозорец, където е необходимо да напишете username и паролата, създадени по време на инсталацията на Joomla.
Защо поддържате и по-стари версии?
Практиката да се поддържат единствено последни версии на Joomla е масова в Joomla средите, но е факт, че голям процент от сайтовете ползват стари версии. Налага се идеята, че единственото стабилно и сигурно решение, е CMS платформата ви да е последен рилиийз. Ние също ви съветваме да се придържате към тази препоръка, но няма да ви ограничим да използвате и предишни версии, нито ще ви задължим да преминете към по-нова в последствие. Ние от ETNHost смятаме, че всичката сериозна работа по една Joomla инсталация не бива да отива на вятъра, като от своя страна сме готови да ви предоставим обслужване, от какво имате нужда, без това да рефлектира на сигурността и надеждността на продукта ви.

Тествайте Joomla средата за 30 дни - без грам риск!

Ако не сте удовлетворени от услугата, ние ще ви върнем заплатената сума.
X