FB Twitter LinkedIn

Премум наети сървъри- Напълно управлявана услуга

Поверите управлението на вашия нает сървър изцяло на нас. Наша грижа са сигурността, обновленията и поддръжката на наетите сървъри. Това ви дава възможност да се концентрирате върху вашия бизнес.
Управляеми сървъри (Managed Servers)
Оставете пълното управление на вашия нает сървър в наши ръце. Опитните ни специалисти ще конфигурират и поддържат всичко за вас, за да може вие да се концентрирате върху вашия бизнес.
Как?                 Какво е включено?
Премиум Сървъри
Storage Сървъри
Outlet Сървъри
Премиум Сървъри
Сървър Процесор Памет Дискове Цена
PS 1 Intel G6950 4 GB 4x500 GB
421.08 лв.   /на месец
конфигурирай
PS 2 Intel Xeon X3430 4 GB 2x1TB
330.54 лв.   /на месец
конфигурирай
PS 3 Intel Xeon E3-1220 8 GB 1x1TB
400.92 лв.   /на месец
конфигурирай
PS 4 Intel Xeon E3-1230 8 GB 4x500GB
446.82 лв.   /на месец
конфигурирай
PS 5 Intel Xeon E5-1650v2 64 GB 4x1TB
612.156 лв.   /на месец
конфигурирай
PS 6 2x Intel Xeon E5504 8 GB 2x2TB
471.36 лв.   /на месец
конфигурирай
PS 7 2x Intel Xeon E5620 8 GB 4x1TB
555.84 лв.   /на месец
конфигурирай
Сървър Процесор Памет Дисове Цена
SS 1 Intel Dual-Core G6950 4 GB 4x2TB
354 лв.   /на месец
конфигурирай
SS 2 2x Intel Xeon E5504 4 GB 12x1TB
494.82 лв.   /на месец
конфигурирай
SS 3 2x Intel Xeon E5504 4 GB 12x2TB
565.2 лв.   /на месец
конфигурирай
SS 4 2x Intel Xeon E5504 4 GB 12x4TB
729.54 лв.   /на месец
конфигурирай
Свържете се с нас за повече информация и конкретни оферти

Параметри на услугата

Базова Сървърна Оптимизация

Ние започваме управлението на вашия сървър чрез конфигуриране и оптимизиране на базовите системи, като го подготвяме за максимална скорост и оптимална сигурност на приложенията.

Контролен Панел - Инсталация, Конфигурация, Оптимизация

Ние ще инсталираме, конфигурираме и оптимизираме вашия контролен панел - CPanel, като по този начин вие ще придобиете пълен контрол над вашите хостинг акаунти, сървърните процеси и приложения. Моля имайте предвид, че за да използвате cPanel първо трябва да го закупите по време на поръчката на вашия сървър.

Софтуерна Инсталация и Конфигурация

Ние ще инсталираме, конфигурираме, оптимизираме и секюрнем вашите уеб сървъри, бази данни, dns сървъри, ftp сървъри, ssh и др. Ние също така можем да инсталираме всякакъв допълнителен софтуер по ваше запитване.

Backup Конфигурация (Резервни Копия)

Ние можем да организираме вашите резервни копия, за да сте спокойни за вашите данни и тези на вашите клиенти. За целта можете да използвате собствени backup сървъри или да закупите backup място от нас. Свържете се с нас за повече информация.

Актуализиране На Операционната Система

Ние актуализиране вашата операционна система автоматично, което подобрява значително стабилността и сигурността на вашия сървър.

Антивирус Защита

Ние инсталираме и поддържаме антивирусна програма с платени дефиниции за максимална сигурност. Нашите клиенти имат достъп до антивирусния софтуер директно в контролния си панел, откъдето могат да сканират файловете и папките си.

Antispam Protection

Ние инсталираме и поддържаме мощна антиспам защита на всички управляеми сървъри, както на сървърно, така и на клиентско ниво.

Малуер Защита

Малуер атаките стават все по-опасни, ето защо ние ще инсталираме автоматична малуер защита, която значително ще увеличи сигурността на вашият сървър и вашите клиенти.

Защитна Стена (Firewall)

Ние инсталираме и поддържаме Firewall (Защитна стена), контролиращ систематa, както на network, така и на process и application ниво. Това позволява автоматичното засичане и блокиране, както на мрежови атаки, така и на зловредни скриптове и процеси, вървящи на самия сървър.

Mod Security Инсталация и Конфигурация

Mod_security е модул към Apache, който инсталираме на всички наши управляеми сървъри. Той е изключително ценен за потребителите, използващи Уеб Приложения, защото автоматично засича, предпазва и блокира най-често срещаните Уеб атаки, като: XSS, SQL injection, Malicious File Executions, CSRF и други.

MySQL Оптимизация

Ние ще оптимизираме вашия MySQL сървър за максимална скорост на вашите приложения, използвайки най-добрите и доказани методи и практики.

Проактивен Мониторинг

Нашият екип ще наблюдава вашия сървър денонощно 24/7. Това ни позволява да засичаме потенциални проблеми, атаки или заплахи и да реагираме своевременно преди те да са достигнали потребителите на системата.

Безплатен Trusted SSL Сертификат

Вие ще получите безплатен Trusted SSL Сертификат, инсталиран и конфигуриран от нашия екип, като по този начин е възможно използването на сигурна, криптирана връзка и https протокола.

Безплатна CPanel Миграция

Ние ще мигрираме вашите CPanel базирани акаунти безплатно. В случай че не използвате CPanel, моля свържете се с нас, за да обсъдим вашата миграция.

Включено по подразбиране

Свържете се с нас, в случай че имате каквито и да е въпроси, касаещи нашите услуги

Последно Поколение Green Датацентрове

Нашите сървъри са разположени в световно признати дейтацентрове в Германия и Холандия, работещи в условията на изключително ниски CO2 емисии и енергоспестяващи технологии, изключително ниво на сигурност, иновативни охлаждащи технологии и захранвани от едни от най-добрите интернет доставчици в света.

99.99% Uptime Гаранция

Ние разбираме, че свързаността е ключов компонент от услугите, които предлагаме. Ето защо ние позиционираме нашите сървъри в последно поколение Датацентрове с Премиум Свързаност и Мрежа, използваща пълна заменямост на всички рутери, както и множество Tier1 транзитни доставчици, което гарантира невероятна стабилност и 99.99% uptime.

24/7 Денонощна Поддръжка

Нашата денонощна техническа поддръжка е на линия, за да отговори на вашите въпроси и да ви помогне с възникналите проблеми.

Регулярни и вълнуващи промоции

Ние винаги се стремим да правим нашите услуги все по-достъпни, запазвайки качеството им. Ето защо предлагаме страхотни промоции на нашите клиенти регулярно. Посещавайте ни често, за да се възползвате от тях!

Безплатни неограничени реинсталации, безплатен IP Адрес

Вие получавате вашия сървър напълно готов за използване с 1 безплатен IP адрес (допълнителни IP адреси са възможни срещу заплащане). Бъдещите реинсталации на операционната система са напълно безплатни и могат да бъдат правени по всяко време.

Безплатна Reverse DNS (PTR записи) конфигурация

Всички IP адреси, асоциирани с наетите сървъри, които предлагаме, имат възможност за конфигурация на така наречените PTR records или Reverse DNS. Накратко тези записи асоциират даден IP адрес с домейн име и обратно, като по този начин подсигуряват допълнително имейлите, както и всякакъв друг вид информация и съобщения, които излизат от тези IP-та.

Какво още е включено?

Моля свържете се с нас, в случай че имате нужда от повече информация относно предлаганите от нас сървърни услуги
 • RAID 0/1/5/10 Софтуерен/Хардуерен
 • Допълнителни IP Адреси
 • Възможност за RAM и HDD ъпгрейди
 • SSD и SAS Дискове
 • Хардуерен мониторинг
 • Хардуерен Firewall
 • Reverse DNS (PTR записи) Конфигурация
 • Различни OS Темплейти Ubuntu/Centos/FreeBSD/Debian и др.
 • Премиум Свързаност
 • 24/7 Наблюдение
 • CloudLinux + KernelCare възможност
 • Възможност за инсталация на софтуер по желание

Дата Центрове

По-долу можете да намерите нашите Дата Центрове, маркирани на картата

Клиентите за нас

Вижте какво казват нашите клиенти
Our customers love ETNHost

В процеса на реализирането на нашите проекти, трябва да бъдем сигурни в онлайн присъствието си, както и надеждността на използваните от нас услуги. Екипът на ETNHost.bg винаги е бил насреща, когато сме имали нужда от тях, макар това да се е случвало рядко заради високото качество на предоставената услуга. Това ни позволява да се занимаваме с нашите основни цели и да разчитаме напълно на техния професионализъм при хостинг решенията.

Франц Кадири, Експерт програми и проекти, Plovdiv 2019

През годините на съвместна работа с ETNHost.bg винаги сме разчитали на качеството на предлаганите от тях услуги. Работата по големи и натоварени онлайн системи е отговорна и изисква надеждност и доверие, поради което ние избрахме да се доверим на тях, използвайки техните Споделен хостинг, VPS хостинг и Регистрация на домейни. Избрахме ETNHost.bg за наш партньор, защото винаги можем да разчитаме на техния висок професионализъм при конфигурацията и поддръжката на персонализирани решения за клиенти със специфични изисквания като нас. Използваме услугите на ETNHost.bg с доверие, което расте с всеки изминал ден.

Димитър Шалварджиев, Главен технически директор, Code Runners

Горещо препоръчвам ETNHost.bg!!! Винаги се отзовават светкавично и с готово решение! Работя вече от 3 години с тази компания и мога да кажа, че професионализмът им е на най-високо ниво! Доволен съм, както от качеството на използваната услуга, така и от цената, на която е получавам. Спокоен съм, защото винаги мога да разчитам на приятелско отношение от техния екип. Продължавайте напред!

Станимир Трифонов, Управляващ съдружник, Tristan 02

Моята компания използва услугите на ETNHost.bg през последните две години. През това време съм се убедил многократно в професионализма на техния екип. Услугите, които фирмата предлага, са винаги на изключително ниво и специфично насочени към задоволяване на потребителските нужди. Личното отношение на екипа на ETNHost.bg и готовността им да окажат съдействие винаги по най-добрия начин са нещата, които затвърждават нашето доверие в тях. Радвам се, че можем да работим с ETNHost.bg, не само като клиент, но и като партньор. За нас тази сравнително млада компания е със сигурност на правилния път.

Самуил Владимиров, Собственик, СТУДИО ГЕОМЕТРИЯ ЕООД

Като голяма строителна фирма и инвеститор в България, ние държим винаги да бъдем най-добрите и винаги да ползваме най-добрите и надеждни услуги. Затова избрахме ETNHost.bg. Бързината и високия професионализъм, с които работи техният екип, са точните качества, които търсим в нашите партньори. Ако мога да препоръчам лично на някой хостинг компания – това е ETNHost.bg. Млад екип от високи професионалисти, които наистина имат визия за света на ИТ технологиите.

Спас Бакъров, Икономически директор, Сиенит АД

Като фирма, съсредоточила цялата си дейност в сферата на услугите и информацията, ние зависим пряко от нашия хостинг доставчик. От две години използваме услугите на ETNHost.bg. В процеса на работа професионалистите от ETNHost.bg. спечелиха пълното доверие на мен и моите съдружници. Високото ниво на обслужване, личното отношение и креативността в критични ситуации са нещата, които ме успокояват и ми дават увереност, че нашето сътрудничество ще продължава да бъде така успешно и за в бъдеще.  

Георги Стоев, Управляващ съдружник, Индъстри Уоч Груп

Моята компания избра услугите на ETNHost.bg преди 3 години. Разчитайки в бизнеса си изключително много на онлайн кореспонденцията с важни документи и информация, в ретроспекция оценяваме колко е важно да избереш надежден партньор, на когото имаш пълно доверие. Във всеки аспект, свързан с онлайн услугите, знам че имам до мен страхотни професионалисти и надеждни партньори, които мога да нарека приятели. Желая им успех и да бъдат все така отзивчиви и приятелски настроени към своите клиенти.

Николай Пенкин, Управител, Атик ООД
X