FB Twitter LinkedIn

SSD Споделен Уеб Хостинг със cPanel и Премиум Екстри

Бързи, надеждни и сигурни уеб хостинг решения за вашия блог, малък или разрастващ се фирмен сайт на атрактивни цени. Инсталиране на над 300 приложения с 1 клик, безплатен уеб сайт трансфер, денонощна експертна техническа поддръжка на ваше разположение!

Открий своя домейн сега!

Домейни с до - 70% отстъпка

Стартирай своя проект - бързо и лесно!

Нашите споделени хостинг решения са най-бързият и достъпен начин да реализирате своите планове онлайн в рамките на минути.

Най-лесният старт

Отнема само няколко клика да стартирате своя нов уебсайт при нас, а и можете да разчитате, че нашият експертен екип ще ви подаде ръка и ще ви преведе през целия процес. Разполагаме с всички инструменти, апликации и хитрини, за да заработи успешно бизнесът ви онлайн!

Безплатен и Бърз Трансфер

Стигнали сте до задънена улица с вашия хостинг доставчик? Възползвайте се от безплатния уебсайт трансфер, който предлагаме. Нашият екип от експерти ще мигрира всичките ви файлове, бази данни, пощенски кутии и специфични настройки - бързо, професионално и без никакви такси!

Гъвкави Хостинг Планове с Потенциал за Развитие

Създадохме цялостни хостинг решения, които пасват на всеки размер – от идея до мащабен проект – за нас е удоволсвие да работим и развиваме заедно!

Уеб Хостинг Планове

Избери богат микс от бързина, сигурност и екстри с нашите уеб хостинг планове


Базов План

Подходящ за стартиращи проекти и малки уебсайтове
5GB Дисково Пространство
1 Допълнителен Сайт
50GB Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 2.94 лв./на месец
Поръчай


Икономичен План

Подходящ за малки до средни уебсайтове, изискващи повече дисково пространство
20GB Дисково пространство
44 Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 5.94 лв./на месец
Поръчай


Стандартен План

Подходящ за средни до големи уебсайтове, които изискват по-голям ресурс
40GB Дисково пространство
64 Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 9.06 лв./на месец
Поръчай


Премиум План

Подходящ за големи уебсайтове, изискващи значителни ресурси и дисково пространство
60GB Дисково пространство
Неограничени Допълнителни сайтове
Неограничен Трафик
Неограничени Субдомейни
Неограничени Имейл Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 15.54 лв./на месец
Поръчай
Всички цени са с включен 20% ДДС.

Спри да търсиш!

Виж детайлна информация за плановете и избери своя!   Всички параметри

Характеристики, които ще ви смаят:

Последна Версия на cPanel Контролен панел

cPanel е най-разпространеният контролен панел в световен мащаб. Интуитивен дизайн за стартиращите потребители и богати възможности за напредналите – това получавате напълно безплатно с всеки от нашите споделени хостинг планове, за да имате максимален контрол над вашия уебсайт - лесно и на клик разстояние през уеб браузъра си. cPanel от ETNHost идва с подобрен интерфейс, с допълнителни функционалности и инструменти за управление на домейни, имейли, файлове, папки и много други, събрани на едно място и готови за употреба.

Безплатен CloudFlare CDN

CloudFlare е включен във всички наши споделени хостинг планове. Ролята му е да играе медиатор между вашите посетители и нашите сървъри, като кешира съдържанието на сайта ви, филтрира зловредния трафик преди да е достигнал сървъра, подобрява цялостното ви онлайн представяне, засилва скоростта и сигурността на сайта. Ставайки наш клиент, вие имате възможността да активирате CloudFlare от cPanel напълно безплатно. Освен това получавате и подобрен интерфейс на контролния панел, с много допълнителни функционалности, за по-лесното и безпроблемно управление на услугата.

Ежедневни Резервни Копия

Нашите системи автоматично създават ежедневни инкрементални резервни копия на целия ви хостинг акаунт. За да бъдете спокойни за сигурността на вашата информация, копията се съхраняват на физически отдалечени една от друга локации и датацентрове. Подобен тип бекъп позволява възстановяването на цялата информация на акаунта с един клик, а при нужда от връщане на единични файлове и бази данни, може да се доверите на допълнителната бекъп услуга, която предлагаме.

24/7 Техническа Поддръжка на Клик Разстояние

Всички наши хостинг планове се поддържат от отзивчиви и квалифицирани технически експерти, които не само с готовност ще разрешават проблемите ви, но и ще предложат съвети за максимално ефективната работа на вашия сайт. Ще ги откриете 24/7/365 през нашата тикет система.

Оптимизирани Сървъри за Поддръжка на WordPress

Изпробвайте стабилната и надеждна среда, която сме създали и поддържаме за вас, отпуснете се и се насладете, защото ние пренасяме WordPress хостинга на ново ниво.

Зелен Хостинг

Като компания, разбираща огромното значение на опазването на околната среда, както и непрестанното ни влияние върху нея, ние от ETNHost се стремим да сведем до минимум щетите, които нанасяме, като се придържаме към принципите на устойчивото развитие, социалния прогрес и бизнес поведение, което създава подобни ценности у нашите клиенти, партньори и служители. Като част от практиката си, избрахме да позиционираме нашите сървъри в дата центрове, опериращи изключително със зелена енергия, с контролирана климатична и CO2 среда.

300+ Безплатни и Светкавични Инсталации със Softaculous на 1 клик

Ето я и възможността за безпроблемно и бързо инсталиране на едни от най-популярните апликации - WordPress, Drupal, Joomla, Prestashop, ZenCart, и много други. Възползвайте се от технологичното предимство, което Softaculous auto-installer ви дава – регистрация, инсталация и ъпдейт като детска игра!

Подходящи за Разработчици Планове

Искате да хоствате свои собствени уеб приложения? Търсите среда, в която можете да експериментирате, да инсталирате софтуер и дори да пробвате програмните си умения? Трябва ви хост, който да обслужва вашите нужди. Сигурни сме, че поддържаме любимия ви програмен език и среда - от PHP 5 до PHP 7, Apache, MySQL 5.6, Perl, Python, CGI, SSH, Laravel 5, HTML5 и JavaScript – в пълния им блясък и с техническа помощ за моментите, когато ви е нужна!

Споделени Хостинг Планове с Потенциал

Всички наши планове разполагат със супер специални подобрения
Основни
Сигурност
Оптимизация
Екстри
Споделен Хостинг

99.99% Uptime

Разбираме, че свързаността е ключов компонент от услугите, които предлагаме. Ето защо ние позиционираме нашите сървъри в последно поколение Датацентрове с Премиум Свързаност и Мрежа, което гарантира невероятна стабилност и 99.99% uptime.

Множество сървърни локации

Датацентър, който е по-близо до посетителите ви, ще се отрази чувствително като повиши скоростта на сайта ви. Ние предлагаме множество сървърни локации по възлови точки от света, за да се възползвате от по-добрата скорост и репутация на вашите сайтове. Нашите сървъри са разположени в: България, САЩ, Англия, Холандия и Германия, като планираме да добавим още локации съвсем скоро.

Най-ново поколение датацентрове

Нашите сървъри са разположени в последно поколение дейтацентрове в Германия и Холандия, работещи в условията на изключително ниски CO2 емисии и енергоспестяващи технологии, изключително ниво на сигурност, иновативни охлаждащи технологии и захранвани от едни от най-добрите интернет доставчици в света .

Премиум свързаност и мрежа

Всички наши сървъри се обслужват от изключително надеждна интернет свързаност от световно ниво, осигуряваща практически 99.99999% uptime. Ето и част от нейните характеристики: транзитни трасета през най-големите международни доставчици: Level3, Telia Sonera, Global Crossing, Tata; Cisco и Juniper рутери; пиъринг с: Амстердам, Лондон, Дюселдорф, Франкфурт, Мадрид, Прага, Париж, Виена, Стокхолм, Ню Йорк, Лос Анджелес, Люксембург, Милано и др.

Последно поколоение мултипроцесорни сървъри

Всички потребителски акаунти са разположени на последно поколение E3 и E5 мултипроцесорни сървъри, оборудвани с Enterprise-Grade хардуер с чувствително по-дълъг живот и време на използване, предназначен да издържа на високо натоварване и съхранение на чувствителни данни с голяма степен на важност.

Множество PHP версии

На всички наши сървъри са инсталирани следните PHP версии: 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.1. Всеки потребител може сам да избира на коя версия да работи акаунта му и кои модули на версията да бъдат заредени, като по този начин се гарантира максимална съвместимост с Web приложенията.

Антивирус защита

Нашите сървъри разполагат с инсталирана Антивирусна програма, която може да бъде управлявана директно от контролния панел (cPanel), като потребителите имат възможност да сканират целия си акаунт или определени директории за вируси допълнение към автоматичните сканирания, които ние правим.

Антиспам защита

Нашите клиенти могат да се възползват от Антиспам защита на две нива - сървърно и клиентско. Спам съобщенията се засичат и блокират автоматично на сървърно ниво, като освен това клиентите имат възможност да настройват допълнително Антиспам приложения в контролния си панел.

Защитна стена (Firewall)

Всички наши клиенти са разположени на сървъри с инсталиран Firewall (Защитна стена), контролиращ систематa, както на network, така и на process и application ниво. Това позволява автоматичното засичане и блокиране, както на мрежови атаки, така и на зловредни скриптове и процеси, вървящи на самия сървър.

Apache Mod Security

Mod_security е модул към Apache, инсталиран на всички наши сървъри. Той е изключително ценен за потребителите, използващи Web Приложения, защото автоматично засича, предпазва и блокира най-често срещаните Web атаки, като: XSS, SQL injection, Malicious File Executions, CSRF и други.

CloudLinux операционна система

Нашите сървъри използват CloudLinux - платена операционна система от ново поколение, гарантираща многократно повишаване на сигурността, стабилността и функционалността на потребителските акаунти чрез вградени системи за сигурност (някои от тях на ниво linux ядро), пълна изолация на хостинг акаунтите един от друг, максимално ефективно използване на сървърните ресурси и други.

KernelCare

KernelCare e софтуер, който автоматично инсталира, подновява и контролира kernel ъпгрейдите, без да е нужно да се рестартира сървърът. Ние го използваме ефективно, като това значително увеличава сигурността на сървърите и непрекъсваемостта на предлаганите от нас хостинг услуги.

24/7 Автоматични системи за мониторинг

Нашите сървъри разполагат с Автоматична денонощна система за мониторинг на процесите и следи за нормалната работа на услугите, използвани от нашите потребители. Това ни дава възможност да следим и анализираме потенциални заплахи и/или проблеми и да реагираме преди да са се случили.

Malware защита

Тъй като Малуер заплахите бележат значителен ръст и стават все по-опасни, ние използваме автоматична система за засичинето и елиминирането им, което значително увеличава сигурността на потребителските акаунти.

Apache, Nginx, Varnish Оптимизация

Нашите сървъри са конфигурирани да използват Nginx и Varnish в комбинация с Apache (без да пречат на функционалността му), което позволява на нашите потребители да се възползват от над 200% увеличение в скоростта на зареждане на сайтовете и възможност за поемане на значително повече натоварване в рамките на един хостинг акаунт.

Mod_Lsapi

Mod_lsapi е Апаче модул (php handler), базиран на LiteSpeed. Той увеличава значително PHP производителността, намалява използваното процесорно време и оперативна памет и предлага много добра сигурност и поддържа опкод кеширане (opcode caching).

OptimumCache

Optimumcache представлява cache на ниво файлова система, като при повторна заявка към даден файл, ако същият не е променен, то той се сервира директно от кеша на файловата система, като по този начин дисковите операции намаляват значително, файловете биват прочитани по-бързо, използва се по-малко памет. Всичко това води до значително ускорение в работата на сайтовете на нашите потребители.

eAccelerator, APC, Xcache, Zend Opcache

Опкеш акселераторите кешират PHP скриптовете в техния компилиран вид, съхранявайки ги в паметта, като по този начин елиминира задължителното им компилиране всеки път, когато те бъдат извикани и ги сервира директно в компилиран вид. Това позволява до 10 пъти ускорение на PHP приложенията, които използват нашите потребители.

Memcached

Memcached е дистрибутирана caching система, позволяваща лесно съхранение и достъп до информация директно в паметта. Ние имаме инсталиран Memcached на сървърите ни, което позволява на нашите потребители да се възползват и оптимизират значително техните динамични сайтове.

SSD RAID 10 I/O Оптимизация

Дисковите операции са важна част от сървърните ресурси и влияят пряко на производителността на хостинг акаунтите. Ето защо нашите сървъри използват RAID 10 SSD дискови, което драстично увеличава скоростта на дисковите операции десетки пъти.

SSL сертификати

Криптирайте връзката между сървъра, на който се хоства сайта ви и браузърите на вашите посетители, за да предпазите личните данни на потребителите си, e-commerce транзакциите и всяка друга важна информация.

SiteLock Website Сигурност

Сигурността на уебсайта означава протекция както отвън навътре, така и обратното – отвътре навън. Пазете сайта си далеч от хакерски атаки като засичате заплахите преди да са достигнали до вас. SiteLock помага да защитите много повече от просто сайта си, помага да защитите името на бизнеса си.

Whois ID Защита

Застраховайте се срещу кражба на личните данни, спам и фишинг атаки като маскирате публичната информация, асоциирана с вашия домейн. С всеки регистриран при нас домейн, ние ви даваме възможността да защитите Whois данните си, а с тях и идентичността на домейна си.

SSH Достъп

ETNHost.bg осигурява SSH (Shell) достъп на своите потребители при поръчка на някой от нашите хостинг планове. Целта на SSH достъпа е по-напредналите потребители да имат възможност за изпълнение на конзолни команди, свързани с техните приложения или специфични изисквания. Моля имайте предвид, че поради съображения за сигурност нашият екип активира SSH достъп до даден акаунт само след изрично поискване и валидно обяснение.

Най-добрите апликации. На един клик разстояние.

Разгърнете възможностите си чрез едни от най-популярните апликации - WordPress, Drupal, Joomla, Prestashop, ZenCart и много други – само за секунди с помощта на Softaculous auto-installer.

WordPress Хостинг

Неоспоримият #1 при CMS платформите, достъпен само с 1 клик!

Joomla Хостинг

Повече от 50 милиона сваляния не могат да грешат. Влейте сили в бизнеса си с любимата си CMS-система

Magento 2.0 Хостинг

На върха ще го срещнете – лидера при eCommerce платформите с отворен код.

OpenCart Хостинг

Богато на функционалности, лесно за употреба, SEO оптимизарано shopping cart решение.

Drupal 8 Хостинг

Drupal 8 е стандарт при създаването на дигитално съдържание – от малкия бизнес до мащабния конгломерат.

PrestaShop Хостинг

Повече от 250,000 бизнеса се доверяват на възможностите, които PrestaShop предоставя – незаменим опит и утвърдени позиции в eCommerce средите.

Допълнителни Технически Спецификации

 • IMAP, POP3, SMTP, Webmail
 • Уеб Статистики
 • Защитени директории
 • .htaccess Поддръжка
 • Файлов Мениджър
 • Cron Jobs
 • Уеб Файл Редактор
 • Error/Access Логове
 • Редиректи
 • Custom Error Страници
 • IP Deny Manager
 • Mailing листи
 • Защитени директории
 • Редакция на DNS Записи
 • FTP Мениджър
 • Инструменти за редакция на картинки
 • Последни посетители
 • Leech Защита
 • Hotlink Зашита
 • Mime Types

Често задавани въпроси, нашите отговори в помощ за вас:

Какво представлява споделеният хостинг и как работи?
Споделеният хостинг е вид уеб хостинг услуга, при която ресурсите и дисковото пространство на един сървър, са разпределени между множество потребители. Въпреки това, на споделената хостинг платформа, всеки потребител разполага с определени лимити по отношение на дисково пространство, месечен трафик, имейл акаунти, FTP акаунти, бази данни и други. Всички наши споделени хостинг планове идват с безплатен cPanel – най-използваният контролен панел за управляване на потребителски хостинг акаунт – перфектни за блогове, онлайн магазини и малки бизнес уеб сайтове.
Мога ли да хоствам множество домейни на моя хостинг акаунт?
Всички наши споделени хостинг планове ви позволяват да хоствате множество сайтове в рамките на един акаунт. С контролния панел – cPanel, който получавате безплатно от ETNHost, вие имате и възможността да променяте главния домейн асоцииран с акаунта ви с друг, можете също така да добавяте или премахвате домейн имена, можете да нагласяте множество домейн имена (aliases), които да водят към определени страници на сайта ви. както и да управлявате DNS зоната.
Колко време отнема създаването на хостинг акаунт с ETNHost?
99% от всички нови хостинг акаунти се активират в рамките на 10-15 минути. Щом вашият нов хостинг акаунт е готов, вие ще получите имейл от нашия екип, в който ще намерите необходимата ви login информация, както и FTP host name, за да можете да започнете работа по сайта си незабавно.
Ако имам вече съществуващ сайт, който се хоства на друго място, мога ли да го прехвърля на сървърите на ETNHost?
Трансферирането на вашия уебсайт към ETNHost е сравнително опростен процес. Ако имате достъп до файловете на съществуващия ви сайт, лесно можете да ги качите на нашите сървъри през cPanel или с помощта на FTP клиент. Ние с удоволствие ще ви помогнем с трансфера на съдържанието към сървърите ни, ако акаунтът ви е съвместим с услугите ни и покрива изискванията ни за трансфер. Първо ще прегледаме заявката ви, за да установим до колко вашия акаунт е съвместим със средата ни. Това зависи от много фактори като консистенцията и структурата на хостинг акаунта ви, лимити и използвани ресурси, тип контрол панел и т.н. Не можем да ви гарантираме, че миграцията ще бъде възможна, но със сигурност ще направим всичко възможно, за да я осъществим.
Могат ли множество домейни да бъдат насочени към един и същ акаунт?
Разбира се! Всички клиенти на ETNHost могат да поръчват допълнителни домейн имена към вече съществуващите им уеб хостинг акаунти. За ваше улеснение, ако желаете, ETNHost може да регистрира и трансферира домейн имена от ваше име.
Ще мога ли да изпращам и да получавам имейли през моя хостинг акаунт?
Да! Ще се в състояние да изпращате и получавате електронна поща посредством нашите сървъри. От техническа гледна точка ние предоставяме POP3, IMAP и SMTP ресурси.
X