FB Twitter LinkedIn

Реселър Хостинг пакети с WHM и cPanel

Вие сте дизайнер, програмист или уеб мастър? Печелете с нас! Станете реселър на уеб хостинг услуги от ETNHost.bg. Развийте ваш собствен хостинг бизнес на цените, които вие определяте. Разчитайте на нашата денонощна техническа поддръжка и страхотни екстри.

Стартирайте своя собствена Хостинг Компания:

Неограничен брой сайтове и първокачествени услуги – възползвайте се от пълните възможности на нашите реселър хостинг предложения и печелете с нас!
Дисково Пространство
Трафик
cPanel Акаунти
Хоствани уебсайтове
Overselling
WHM Реселър Панел
Собствени Неймсървъри
24/7 Поддръжка
Безплатен CPanel Трансфер
Безплатен SSL Сертификат
SSL Реселър
Домейн Реселър
MySQL Бази данни
Паркирани Домейни
FTP Акаунти
Субдомейни

Реселър 1

Малък реселър план за стартиращи
25 GB
Неограничен
15
Неограничени
Позволен
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
От 21.54 лв./на месец
поръчай

Реселър 2

Среден реселър план за напреднали
45 GB
Неограничен
25
Неограничени
Позволен
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
От 27.54 лв./на месец
поръчай

Реселър 3

Голям реселър план с повече пространство
65 GB
Неограничен
35
Неограничени
Позволен
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
От 39.54 лв./на месец
поръчай

Реселър 4

Най-големият реселър план с най-много място.
100 GB
Неограничен
45
Неограничени
Позволен
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
От 63.54 лв./на месец
Поръчай
Всички цени са с включен 20% ДДС.

Предимства на нашата реселър програма:

Хостинг предложения за всички ваши клиенти и проекти – вие определяте правилата! Цени по ваш вкус, характеристики и екстри спрямо вашите нужди – брандирайте бизнеса си с логото на успеха като предлагате нищо друго освен качество!

24/7 Поддръжка - за вас и вашите клиенти

Нашите специалисти от отдел Поддръжка са на линия 24/7, за да отговорят на вашите въпроси и да ви помогнат, в случай на нужда. Независимо дали се касае за обикновена инсталация на апликация, или имплементиране на модул/ тема – ние сме насреща за вас или вашите клиенти.

Безплатна Миграция На Вашите Акаунти

Ние ще мигрираме вашите клиентски акаунти при нас безплатно, в случай че използвате cPanel. Техническите ни експерти ще се погрижат подобаващо за всички ваши файлове, бази данни, имейл адреси и уебсайт настройки. Предвиждаме безболезнено, неусетно и безплатно преместване!

Автоматични Резервни Копия

ETNHost.bg прави ежедневни инкрементални резервни копия на всички потребителски акаунти на различни сървъри и различни физически локации, като по този начин гарантира максимално за сигурността и целостта на съхраняваните данни. Копията са лесно достъпни при нужда през контролния cPanel.

WHM Реселър Панел

Като истински реселър би следвало да можете да създавате, да управлявате и променяте неограничен брой клиентски акаунти – професионално, удобно и бързо. Затова ви предоставяме WHM – най-добрият контролен панел за вашия реселър бизнес. С негова помощ имате контрол над всеки аспект от менажирането на един акаунт – създаванe на cPanel с пълни функционалности за всеки отделен клиент, управление на билинга и още много други инструменти.

Безплатен SSL сертификат

Онлайн бизнесът ви изисква високо ниво на сигурност, за да оправдае доверието на посетителите ви. Възползвайте се от пълна протекция за вашите онлайн транзакции, повишете стабилността на продукта си и подобрете класирането си в Google с една лесна стъпка – безплатен SSL сертификат с всеки реселър пакет.

Специални предложения за Домейни, SSL сертификати, Наети и Виртуални сървъри

Като наш реселър, вие ползвате и допълнителни преференции и намаления при поръчка на домейни, SSL сертификати, Наети и Виртуални сървъри. Избирайте между 250+ домейн разширения, множество видове домейн валидации или наемете сървъри с точната за вас конфигурация!

Лесен White Labeling

Осигурете по-добра разпознаваемост на бранда си, по-лично и комфортно преживяване за клиентите си с опцията Анoнимни/Собствени нейм сървъри. Изчистен, небрандиран от наша страна cPanel, както и безплатни персонализирани DNS записи, са предварително включени в плановете. Мислим за вас!

Softaculous 300+ За Светкавични Инсталации

Ето я и възможността за безпроблемно и бързо инсталиране на едни от най-популярните апликации - WordPress, Drupal, Joomla, Prestashop, ZenCart, и много други. Възползвайте се от технологичното предимство, което Softaculous auto-installer ви дава – регистрация, инсталация и ъпдейт като детска игра!

Какво още е включено?

Допълнителни екстри, включени в услугата Реселър Хостинг
 • CloudFlare CDN Поддръжка
 • Над 300 безплатни скриптове за инсталиране
 • Множество PHP версии за акаунт
 • SSH Достъп при поискване
 • Raid 10 Мултипроцесорни Сървъри
 • Антивирус, Антиспам, Антималуер, Файруол Защита
 • Memcached, Optimumcache, Mod_Lsapi, Opcache Поддръжка
 • Apache + Varnish + Nginx Оптимизация
 • eAccelerator, APC, Xcache, Zend Opcache Поддръжка
 • Mod_Security Поддръжка
 • CloudLinux + KernelCare Поддръжка
 • Неограничени Хостинг Акаунти, Домейни, FTP Акаунти, Бази Данни, Пощенски Кутии

Често задавани въпроси, нашите отговори в помощ за вас:

Какво е реселър хостингът и как работи?
Най-просто казано, реселър хостингът е услуга, която ви дава възможността да препродавате услугите, които получавате от ETNHost като трафик, домейни, хостинг и така нататък под името на вашата собствена марка, на цена, която вие изберете да им поставите. Ние ще се погрижим за всички бакенд задачи, като управлението на сървърите, хардуерни и софтуерни актуализации, балансиране на натоварването и т.н., за да може вие да се фокусирате над развиването на бизнеса ви.
Кой определя ценообразуването на услугите, които аз предлагам?
Само и единствено вие. Можете да препродавате нашите хостинг услуги и домейн имена на каквато цена прецените за подходяща за увеличаване на приходите си. Можете да определяте индивидуални цени за всеки един продукт, да предлагате специални намаления и промоции или дори да предоставяте на определени клиенти специални преференциялни цени.
Какво става, ако не съм доволен от вашата реселър програма?
Ако не се чувствате удовлетворени от услугите, които ви предоставяме, то вие можете да поискате да ви върнем парите в рамките на първите 30 дни от вашата поръчка.
Ще трансферирате ли вече съществуващите ми сайтове на вашите сървъри?
Абсолютно! Ще трансферираме всички сайтове асоциирани с вашия съществуващ WHM/cPanel реселър акаунт на нашите сървъри напълно безплатно.
Необходимо ли е да бъда хостинг експерт, за да се възползвам от вашите реселър хостинг програми?
Не. Всички наши реселър пакети са разработени така, че вие да не трябва да се занимавате с поддръжка и конфигурация на сървъри. Нашият експертен екип по техническа поддръжка ще поеме инфраструктурната поддръжка на мрежата, хардуерните и софтуерните актуализации, конфигурацията и сървърната сигурност, за да може вие да се фокусирате изцяло върху разрастването на бизнеса ви. Но това не е всичко! Ние сме на среща 24/7, като екипът по техническа поддръжка с радост ще отговори в най-кратки срокове на всякакви технически запитвания и опасения и дори ще ви предостави със съвети и ценни трикове за това как да бъдете реселър. Всичко това е включено напълно безплатно във вашия реселър план.
Кой ще осигури техническа поддръжка и обслужване на клиентите ми?
Като клиент на ETNHost вие можете да направите заявка и да получите техническа помощ от нашия експертен екип по поддръжка чрез отварянето на тикет през вашия клиентски портал.
Ако бизнесът ми се развие и стане по-голям, предлагате ли възможности за upgrade?
Разбира се! Можете да направите upgrade на вашия реселър план по всяко време. Всички наши планове са разработени по начин, който позволява лесното и безпроблемно преминаване към план предлагащ по-богати ресурси. Самата заявка за upgrade е напълно безплатна и може да бъде направена по всяко време през вашия клиентски портал.
Как да таксувам клиентите си?
Начинът, по който таксувате клиентите си зависи изцяло от вас. ETNHost не ви задължава да използвате конкретна система за таксуване. Ако имате нужда от експертен съвет при избора си на такава система, то ние с удоволствие бихме ви помогнали и бихме ви насочили към онлайн система за таксуване, която ще ви помогне да менажирате своите клиенти и техните плащания.
X