Партньорска програма на ETNHost

Препоръчвайте нашите услуги и получавайте повтаряща се и непрекъснато увеличаваща се комисиона с нулева начална инвестиция. ДА - толкова е просто!

Започни да печелиш веднага!

Нашата изключително лесна за използване партньорска програма е създадена специално за вас - нашите партньори.

Запиши се бързо и лесно

Отнема само няколко клика да се запишеш в нашата партньорска програма. За целта трябва да попълните кратка форма тук:
Форма за кандидатстване в партньорската програма или още по-лесно - да се свържете с нас веднага.

Препоръчай ни

Ставайки наш партньор, вие получавате уникална референтна връзка (уникален линк), която използвате, за да давате на вашите клиенти, приятели, познати и други. При успешна покупка на наша услуга от лице/фирма, което е препоръчано от вас, вие получавате комисиона.

Започни да печелиш

Просто е - започваш да печелиш веднага. При всяка успешна покупка на наша услуга от препоръчано от теб лице/фирма, получаваш комисиона. Размерът на комисионата расте, с нарастването на броя клиенти, които ни водиш. Комисионата не е еднократна, а повтаряща се.

Получавате още

Маркетингови материали

Ставайки част от нашата партньорска програма, получавате достъп до богат набор от рекламни материали под формата на банери и линкове, които можете да използвате за промотиране. Материалите можете да откриете директно във вашия партньорски профил.

Модерен партньорски панел

Ставайки част от нашата партньорска програма, получавате достъп до специален партньорски профил, където можете да проследите кликовете на референтните ви връзки, вашите продажби, вашите натрупани и преведени комисиони със съответната статистика, детайли и история за тях.

Повтарящи се комисиони

Комисионите, които печелите, НЕ са еднократни, а повтарящи се, което ви дава възможност да взимате комисиони, докато докараните от вас клиенти имат активни услуги при нас и всеки път, когато ги подновяват.

Статистики в реално време

Всички кликове на вашите референтни връзки, както и реализираните продажби и натрупаните комисиони, можете да следите в реално време бързо и лесно във вашия партньорски профил.

Месечни отчети

Всеки месец за ваше удобство получавате подробен отчет за реализираните продажби, натрупаните и изплатени комисиони. Отчетът получавате директно на вашия имейл.

24/7 поддръжка

Нашите специалисти от отдел Поддръжка са на линия 24/7, за да отговораят на вашите въпроси и да ви помогнат, в случай на нужда.

Клиентите за нас

Вижте какво казват нашите клиенти
Our customers love ETNHost

В процеса на реализирането на нашите проекти, трябва да бъдем сигурни в онлайн присъствието си, както и надеждността на използваните от нас услуги. Екипът на ETNHost.bg винаги е бил насреща, когато сме имали нужда от тях, макар това да се е случвало рядко заради високото качество на предоставената услуга. Това ни позволява да се занимаваме с нашите основни цели и да разчитаме напълно на техния професионализъм при хостинг решенията.

Франц Кадири, Експерт програми и проекти, Plovdiv 2019

През годините на съвместна работа с ETNHost.bg винаги сме разчитали на качеството на предлаганите от тях услуги. Работата по големи и натоварени онлайн системи е отговорна и изисква надеждност и доверие, поради което ние избрахме да се доверим на тях, използвайки техните Споделен хостинг, VPS хостинг и Регистрация на домейни. Избрахме ETNHost.bg за наш партньор, защото винаги можем да разчитаме на техния висок професионализъм при конфигурацията и поддръжката на персонализирани решения за клиенти със специфични изисквания като нас. Използваме услугите на ETNHost.bg с доверие, което расте с всеки изминал ден.

Димитър Шалварджиев, Главен технически директор, Code Runners

Горещо препоръчвам ETNHost.bg!!! Винаги се отзовават светкавично и с готово решение! Работя вече от 3 години с тази компания и мога да кажа, че професионализмът им е на най-високо ниво! Доволен съм, както от качеството на използваната услуга, така и от цената, на която е получавам. Спокоен съм, защото винаги мога да разчитам на приятелско отношение от техния екип. Продължавайте напред!

Станимир Трифонов, Управляващ съдружник, Tristan 02

Моята компания използва услугите на ETNHost.bg през последните две години. През това време съм се убедил многократно в професионализма на техния екип. Услугите, които фирмата предлага, са винаги на изключително ниво и специфично насочени към задоволяване на потребителските нужди. Личното отношение на екипа на ETNHost.bg и готовността им да окажат съдействие винаги по най-добрия начин са нещата, които затвърждават нашето доверие в тях. Радвам се, че можем да работим с ETNHost.bg, не само като клиент, но и като партньор. За нас тази сравнително млада компания е със сигурност на правилния път.

Самуил Владимиров, Собственик, СТУДИО ГЕОМЕТРИЯ ЕООД

Като голяма строителна фирма и инвеститор в България, ние държим винаги да бъдем най-добрите и винаги да ползваме най-добрите и надеждни услуги. Затова избрахме ETNHost.bg. Бързината и високия професионализъм, с които работи техният екип, са точните качества, които търсим в нашите партньори. Ако мога да препоръчам лично на някой хостинг компания – това е ETNHost.bg. Млад екип от високи професионалисти, които наистина имат визия за света на ИТ технологиите.

Спас Бакъров, Икономически директор, Сиенит АД

Като фирма, съсредоточила цялата си дейност в сферата на услугите и информацията, ние зависим пряко от нашия хостинг доставчик. От две години използваме услугите на ETNHost.bg. В процеса на работа професионалистите от ETNHost.bg. спечелиха пълното доверие на мен и моите съдружници. Високото ниво на обслужване, личното отношение и креативността в критични ситуации са нещата, които ме успокояват и ми дават увереност, че нашето сътрудничество ще продължава да бъде така успешно и за в бъдеще.  

Георги Стоев, Управляващ съдружник, Индъстри Уоч Груп

Моята компания избра услугите на ETNHost.bg преди 3 години. Разчитайки в бизнеса си изключително много на онлайн кореспонденцията с важни документи и информация, в ретроспекция оценяваме колко е важно да избереш надежден партньор, на когото имаш пълно доверие. Във всеки аспект, свързан с онлайн услугите, знам че имам до мен страхотни професионалисти и надеждни партньори, които мога да нарека приятели. Желая им успех и да бъдат все така отзивчиви и приятелски настроени към своите клиенти.

Николай Пенкин, Управител, Атик ООД

Вашите въпроси, нашите отговори:

Какво представлява Партнорската (Affiliate) програма и как работи?
Нашата партньорска програма или наричана още Affiliate програма ви дава възможност да печелите комисиона всеки път, когато предлагате нашите услуги.
Програмата е подходяща, както за фирми, така и за частни лица. Ставайки наш партньор, вие получавате уникална референтна връзка (уникален линк), която използвате, за да давате на вашите клиенти.
При успешна покупка на наша услуга от лице/фирма, което е препоръчано от вас (дошло през вашата референтна връзка), вие получавате комисиона (виж определяне размера на комисионата). Вашата комисиона се натрупва във вашия Affiliate акаунт, като при достигане на сума от $100 или повече можете да заявите изплащане на натрупаната сума. Сумите се изплащат по банков път.

!!! ВАЖНО - Комисионите НЕ са еднократни, а повтарящи се, което ви дава възможност да взимате комисиони, докато докараните от вас клиенти имат активни услуги при нас и всеки път, когато ги подновяват. По този начин нашата Партньорска програма ви дава възможност да печелите бързо и лесно, без да се изисква, каквато и да е финансова инвестиция от ваша страна.
Как да стана Партньор (Affiliate)?
Можете да кандидатствате за нашата партньорска програма, по един от следните начини:

- като направите директна заявка online тук --> Контактна форма
- като се свържите с нас, използвайки някой от начините за връзка с нас, посочени тук --> Контакти
По какъв начин мога да водя нови клиенти?
Ставайки наш партньор, вие получавате уникална референтна връзка (уникален линк), която използвате, за да давате на вашите клиенти.
Във вашата специална affiliate профилна страница ние сме ви подготвили различни рекламни материали и банери, които можете да използвате директно във вашите сайтове и online проекти, както и в социалните мрежи и канали.
Всички регистрации, дошли от тези банери, ще бъдат автоматично зачислявани към вашия Affiliate профил. За целта използваме Cookies, които се пазят 3 месеца на компютрите на потребителите, което значи, че не е нужно вашият клиент (потенциален наш такъв) да направи регистрацията веднага.
Какво е комисиона и какъв е нейният размер?
Комисионата е размерът на сумата, която получавате при всяка успешна покупка, дошла през ваша референтна връзка.
!!! ВАЖНО - Комисионите НЕ са еднократни, а повтарящи се, което ви дава възможност да взимате комисиони, докато докараните от вас клиенти имат активни услуги при нас.
Размерът на комисионата се формира на базата на активните услуги (услугите, които са направили, препоръчаните от вас хора/фирми), които поддържате в Партньорския си профил, както следва:

- при поддържане на до 10 активни услуги - 8% от всяка услуга (повтарящо се)
- при поддържане на 11 - 30 активни услуги - 10% от всяка услуга (повтарящо се)
- при поддържане на 31 - 50 активни услуги - 12% от всяка услуга (повтарящо се)
- при поддържане на 51 - 75 активни услуги - 15% от всяка услуга (повтарящо се)
- при поддържане на 76 - 100 активни услуги - 18% от всяка услуга (повтарящо се)
- при поддържане на 101 - 150 активни услуги - 22% от всяка услуга (повтарящо се)
- при поддържане на 151 - 200 активни услуги - 25% от всяка услуга (повтарящо се)
- при поддържане на над 200 активни услуги - Моля свържете се с нас

Важно е да правите разлика между клиент и услуга. Можете да ни препоръчате само на един клиент, но той да закупи от нас множество услуги. При това положение вие ще получавате комисиона за всяка активна негова услуга.
За кои услуги е валидна Партньорската програма?
Нашата партньорска програма е валидна за всички услуги, които предлагаме, без Домейните.
Какво представлява партньорския ми профил?
След като бъдете активиран като наш партньор, вие получавате достъп до ваш индивидуален партньорски акаунт директно във вашата клиентска зона, като кликнете на менюто: Партньорска програма. Вътре имате достъп до следната информация:

- брой кликове (посещения) дошли през вашите референтни връзки;
- брой услуги, дошли през вашите референтни връзки;
- вашият уникален референтен линк;
- комисиони, чакащи активация;
- комисиони, налични за превод;
- изплатени комисиони;
- подробен списък на вашите докарани услуги, включващ: име на клиента, дата на регистрация, цена на услугата, период на плащане, статус (активна или не), размер на комисионата за всяка продажба;
- рекламни материали.
X