FB Twitter LinkedIn

Ентърпрайз Хостинг Планове за Вашия Успешен Бизнес

Бизнес Хостинг решения за вашият онлайн магазин или бизнес сайтове с голям трафик. Корпоративните планове на ETNHost са подходящи също и за големи и софтуерни решения, изискващи уеб-хостинг с гъвкави ресурси и функционалност.

Стабилни Хостинг Услуги, Подходящи за:

Популярни Сайтове

Развийте бизнеса си с помощта на надежден и достъпен премиум хостинг! Нашите Ентърпрайз решения са достатъчно гъвкави дори и за най-тежките сайтове с богато съсържание и голям поток клиенти. Развийте бизнеса си с помощта на надежден и достъпен премиум хостинг! Нашите Ентърпрайз решения са достатъчно гъвкави дори и за най-тежките сайтове с богато съдържание и голям поток клиенти. Помислили сме за момента, в който ще бъдете на гребена на вълната и аплодираме порива ви!

Онлайн Магазини

Когато всеки посетител е потенциален клиент, по-добрата инфраструктура води до по-добри резултати. Нашия бизнес хостинг е създаден да води до максимално перфектното представяне на вашия сайт. Когато всеки посетител на сайта ви е потенциален клиент, по-добрата инфраструктура води до по-добри резултати, до повишаване на стойността на всеки продукт. Нашия бизнес хостинг е създаден да води до максимално перфектното представяне на вашия сайт – лесен, функционален и удобен мениджмънт, за да имате възможността да се фокусирате върху продажбите си.

Бизнес Сайтове и Агенции

Високо оценяваме труда, който сте положили, за да изградите клиентските си връзки. Позволете ни да се погрижим за онлайн стратегията ви или, докато вие се фокусирате върху това да предлагате най-доброто на своите клиенти! Създадени за професионалисти, нашите планове са на точното ниво и поддържат точните функционалности за бизнес имейл, портфолия, каталози или информационни сайтове.

Разработчици

Всичките ви клиенти, всичките им апликации плюс вашите идеи – едно съчетание, което безпроблемно може да бъде изпълнено от Ентърпрайз хостинг плановете ни. Предлагаме ви изцяло оптимизирана за разработки среда, в която ще се чувствате спокойни и уверени да тествате, конфигурирате и и разгръщате напълно проектите си, like a pro! А ние продължаваме да ви бъдем гръб – 24/7 приоритетен технически съпорт.

Ентърпрайз Хостинг и За Вашия Бизнес

Премиум решерния за вашия фирмен уебсайт или eCommerce магазин, оптимизирани за работа с най-дибрите апликации! Нека видим кой план ви подхожда:


Ентърпрайз 1

Подходящ за натоварени уеб сайтове с приблизително 60 000 посещения на месец
2 Пълни Процесорни Ядра
4 GB Оперативна Памет
100GB Дисково Пространство
1 Уеб Сайт
Безплатен Trusted SSL Сертификат
Неограничен Месечен Трафик
Неограничени Поддомейни
Неограничени E-mail Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 37.14 лв./на месец
поръчай


Ентърпрайз 2

Подходящ за натоварени уеб сайтове с около 120 000 уникални посещения на месец
3 Пълни Процесорни Ядра
6 GB Оперативна Памет
200GB Дисково Пространство
1 Уеб Сайт
Безплатен Trusted SSL Сертификат
Неограничен Месечен Трафик
Неограничени Поддомейни
Неограничени E-mail Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 53.71 лв./на месец
поръчай


Ентърпрайз 3

Подходящ за натоварени уеб сайтове с около 120 000 уникални посещения на месец
4 Пълни Процесорни Ядра
8 GB Оперативна Памет
300GB Дисково Пространство
1 Уеб Сайт
Безплатен Trusted SSL Сертификат
Неограничен Месечен Трафик
Неограничени Поддомейни
Неограничени E-mail Акаунти
Неограничени MySQL Бази Данни
Неограничени Паркирани Домейни
Неограничени FTP Акаунти
От 92.11 лв./на месец
поръчай
Всички цени са с включен 20% ДДС.

Услуги в стил Ентърпрайз:

Повече Eкстри дори от Споделения Хостинг!

Гарантирани Ресурси

Всички Ентърпрайз хостинг планове идват при вас с гарантирани ресурси, следователно покриват всички нужди на растящия ви бизнес, както и новите изисквания, които вие като клиенти поставяте пред нас. Оставили сме пространство, в което спокойно да можете да поместите и най-тежкия софтуеър, наред с всички апликации и допълнения, неминуемо съпътстващи процеса на развитие.

Повече Място за Съхранение

Когато имате нужда от допълнително пространство за сайта си, просто погледнете към Ентърпрайз хостинга ни – адаптиран към всеки тип проекти, еднакво добре ще се погрижи, както за малкия ви уебсайт, така и за големия ви онлайн магазин с безброй артикули.

Приоритетен Съпорт

За нас интеракцията с клинетите не приключва до създаването на акаунт или поръчката на хостинг. Ние ви предлагаме 24/7 приоритетна поддръжка, екип от технически експерти, които ще филтрират всички запитвания, като по този начин гарантират дори по-дързото и ефективно решаване на заплетените и спешни казуси.

По-мощни Сървъри

Насладете се на 2 х по-бърза скорост на зареждане благодарение на добре премислените ни хардуеърни конфигурации, премиум кешинг системи, както и оптимизираните ни откъм пространство сървъри. Динамичните заявки се изпълняват усезаемо по-бързо, което прави целия ви сайт много по-ефикасен и функционален.

Безплатен SSL Сертификат

Онлайн бизнесът ви изисква високо ниво на сигурност, за да оправдае доверието на посетителите ви. Възползвайте се от пълна протекция за вашите онлайн транзакции, повишете стабилността на продукта си и подобрете ранкирането си в Google с една лесна стъпка – SSL сертификат с всеки Ентърпрайз пакет.

Драстично по-малък брой акаунти на сървър

Нашите бизнес хостинг решения повишават надеждността и свързанноста дори само чрез намалянето на броя акаунти на сървър. Тази стъпка гарантира достъпността и консистентността на ресурсите, с които всеки акаунт може да разполага. Това е и целта на Ентърпрайз плановете ни – да предоставя максимална сигурност и комфорт в рамките на споделената среда.

Неограничен Брой Файлове/Inodes

Играем без скрити ограничения! Обикновено споделените хостинг планове ограничават броя на инодите/файловете, който могат да бъдат поставени на един акаунт. Премахнахме този лимит за всички Ентърпрайз хостинг пакети. Пред вас е необятното море от сървърни фунционалности, гребете с шепи!

Ежедневни, Ежеседмични и Ежемесечни Резервни Копия

Нашите системи автоматично създават ежедневни инкрементални резервни копия на целия ви хостинг акаунт. За да бъдете спокойни за сигурността на вашата информация, копията се съхраняват на физически отдалечени една от друга локации и датацентрове. Подобен тип бекъп позволява възстановяването на цялата информация на акаунта с един клик, а при нужда от връщане на единични файлове и бази данни, може да се доверите на допълнителната бекъп услуга, която предлагаме.

Бизнес Уеб Хостинг с Характер:

За всеки необикновен проект, нуждаещ се от значително повече ресурси и внимание
Основни
Сигурност
Оптимизация
Екстри
Споделен Хостинг

99.99% Uptime

Разбираме, че свързаността е ключов компонент от услугите, които предлагаме. Ето защо ние позиционираме нашите сървъри в последно поколение Датацентрове с Премиум Свързаност и Мрежа, което гарантира невероятна стабилност и 99.99% uptime.

Множество сървърни локации

Датацентър, който е по-близо до посетителите ви, ще се отрази чувствително като повиши скоростта на сайта ви. Ние предлагаме множество сървърни локации по възлови точки от света, за да се възползвате от по-добрата скорост и репутация на вашите сайтове. Нашите сървъри са разположени в: България, САЩ, Англия, Холандия и Германия, като планираме да добавим още локации съвсем скоро.

Най-ново поколение датацентрове

Нашите сървъри са разположени в последно поколение дейтацентрове в Германия и Холандия, работещи в условията на изключително ниски CO2 емисии и енергоспестяващи технологии, изключително ниво на сигурност, иновативни охлаждащи технологии и захранвани от едни от най-добрите интернет доставчици в света .

Премиум свързаност и мрежа

Всички наши сървъри се обслужват от изключително надеждна интернет свързаност от световно ниво, осигуряваща практически 99.99999% uptime. Ето и част от нейните характеристики: транзитни трасета през най-големите международни доставчици: Level3, Telia Sonera, Global Crossing, Tata; Cisco и Juniper рутери; пиъринг с: Амстердам, Лондон, Дюселдорф, Франкфурт, Мадрид, Прага, Париж, Виена, Стокхолм, Ню Йорк, Лос Анджелес, Люксембург, Милано и др.

Последно поколоение мултипроцесорни сървъри

Всички потребителски акаунти са разположени на последно поколение E3 и E5 мултипроцесорни сървъри, оборудвани с Enterprise-Grade хардуер с чувствително по-дълъг живот и време на използване, предназначен да издържа на високо натоварване и съхранение на чувствителни данни с голяма степен на важност.

Множество PHP версии

На всички наши сървъри са инсталирани следните PHP версии: 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.1. Всеки потребител може сам да избира на коя версия да работи акаунта му и кои модули на версията да бъдат заредени, като по този начин се гарантира максимална съвместимост с Web приложенията.

Антивирус защита

Нашите сървъри разполагат с инсталирана Антивирусна програма, която може да бъде управлявана директно от контролния панел (cPanel), като потребителите имат възможност да сканират целия си акаунт или определени директории за вируси допълнение към автоматичните сканирания, които ние правим.

Антиспам защита

Нашите клиенти могат да се възползват от Антиспам защита на две нива - сървърно и клиентско. Спам съобщенията се засичат и блокират автоматично на сървърно ниво, като освен това клиентите имат възможност да настройват допълнително Антиспам приложения в контролния си панел.

Защитна стена (Firewall)

Всички наши клиенти са разположени на сървъри с инсталиран Firewall (Защитна стена), контролиращ систематa, както на network, така и на process и application ниво. Това позволява автоматичното засичане и блокиране, както на мрежови атаки, така и на зловредни скриптове и процеси, вървящи на самия сървър.

Apache Mod Security

Mod_security е модул към Apache, инсталиран на всички наши сървъри. Той е изключително ценен за потребителите, използващи Web Приложения, защото автоматично засича, предпазва и блокира най-често срещаните Web атаки, като: XSS, SQL injection, Malicious File Executions, CSRF и други.

CloudLinux операционна система

Нашите сървъри използват CloudLinux - платена операционна система от ново поколение, гарантираща многократно повишаване на сигурността, стабилността и функционалността на потребителските акаунти чрез вградени системи за сигурност (някои от тях на ниво linux ядро), пълна изолация на хостинг акаунтите един от друг, максимално ефективно използване на сървърните ресурси и други.

KernelCare

KernelCare e софтуер, който автоматично инсталира, подновява и контролира kernel ъпгрейдите, без да е нужно да се рестартира сървърът. Ние го използваме ефективно, като това значително увеличава сигурността на сървърите и непрекъсваемостта на предлаганите от нас хостинг услуги.

24/7 Автоматични системи за мониторинг

Нашите сървъри разполагат с Автоматична денонощна система за мониторинг на процесите и следи за нормалната работа на услугите, използвани от нашите потребители. Това ни дава възможност да следим и анализираме потенциални заплахи и/или проблеми и да реагираме преди да са се случили.

Malware защита

Тъй като Малуер заплахите бележат значителен ръст и стават все по-опасни, ние използваме автоматична система за засичинето и елиминирането им, което значително увеличава сигурността на потребителските акаунти.

Apache, Nginx, Varnish Оптимизация

Нашите сървъри са конфигурирани да използват Nginx и Varnish в комбинация с Apache (без да пречат на функционалността му), което позволява на нашите потребители да се възползват от над 200% увеличение в скоростта на зареждане на сайтовете и възможност за поемане на значително повече натоварване в рамките на един хостинг акаунт.

Mod_Lsapi

Mod_lsapi е Апаче модул (php handler), базиран на LiteSpeed. Той увеличава значително PHP производителността, намалява използваното процесорно време и оперативна памет и предлага много добра сигурност и поддържа опкод кеширане (opcode caching).

OptimumCache

Optimumcache представлява cache на ниво файлова система, като при повторна заявка към даден файл, ако същият не е променен, то той се сервира директно от кеша на файловата система, като по този начин дисковите операции намаляват значително, файловете биват прочитани по-бързо, използва се по-малко памет. Всичко това води до значително ускорение в работата на сайтовете на нашите потребители.

eAccelerator, APC, Xcache, Zend Opcache

Опкеш акселераторите кешират PHP скриптовете в техния компилиран вид, съхранявайки ги в паметта, като по този начин елиминира задължителното им компилиране всеки път, когато те бъдат извикани и ги сервира директно в компилиран вид. Това позволява до 10 пъти ускорение на PHP приложенията, които използват нашите потребители.

Memcached

Memcached е дистрибутирана caching система, позволяваща лесно съхранение и достъп до информация директно в паметта. Ние имаме инсталиран Memcached на сървърите ни, което позволява на нашите потребители да се възползват и оптимизират значително техните динамични сайтове.

SSD RAID 10 I/O Оптимизация

Дисковите операции са важна част от сървърните ресурси и влияят пряко на производителността на хостинг акаунтите. Ето защо нашите сървъри използват RAID 10 SSD дискови, което драстично увеличава скоростта на дисковите операции десетки пъти.

SSL сертификати

Криптирайте връзката между сървъра, на който се хоства сайта ви и браузърите на вашите посетители, за да предпазите личните данни на потребителите си, e-commerce транзакциите и всяка друга важна информация.

SiteLock Website Сигурност

Сигурността на уебсайта означава протекция както отвън навътре, така и обратното – отвътре навън. Пазете сайта си далеч от хакерски атаки като засичате заплахите преди да са достигнали до вас. SiteLock помага да защитите много повече от просто сайта си, помага да защитите името на бизнеса си.

Whois ID Защита

Застраховайте се срещу кражба на личните данни, спам и фишинг атаки като маскирате публичната информация, асоциирана с вашия домейн. С всеки регистриран при нас домейн, ние ви даваме възможността да защитите Whois данните си, а с тях и идентичността на домейна си.

SSH Достъп

ETNHost.bg осигурява SSH (Shell) достъп на своите потребители при поръчка на някой от нашите хостинг планове. Целта на SSH достъпа е по-напредналите потребители да имат възможност за изпълнение на конзолни команди, свързани с техните приложения или специфични изисквания. Моля имайте предвид, че поради съображения за сигурност нашият екип активира SSH достъп до даден акаунт само след изрично поискване и валидно обяснение.

Допълнителни Технически Спецификации

 • IMAP, POP3, SMTP, Webmail
 • Уеб Статистики
 • Защитени директории
 • .htaccess Поддръжка
 • Файлов Мениджър
 • Cron Jobs
 • Уеб Файл Редактор
 • Error/Access Логове
 • Редиректи
 • Custom Error Страници
 • IP Deny Manager
 • Mailing листи
 • Защитени директории
 • Редакция на DNS Записи
 • FTP Мениджър
 • Инструменти за редакция на картинки
 • Последни посетители
 • Leech Защита
 • Hotlink Зашита
 • Mime Types

Най-добрите апликации. На един клик разстояние.

Разгърнете възможностите си чрез едни от най-популярните апликации - WordPress, Drupal, Joomla, Prestashop, ZenCart и много други – само за секунди с помощта на Softaculous auto-installer.

WordPress Хостинг

Неоспоримият #1 при CMS платформите, достъпен само с 1 клик!

Joomla Хостинг

Повече от 50 милиона сваляния не могат да грешат!
.Влейте сили в бизнеса си с любимимата ни CMS система.

Magento 2.0 Хостинг

На върха ще го срещнете – лидера при eCommerce платформите с отворен код.

OpenCart Хостинг

Богато на функционалности, лесно за употреба, SEO оптимизарано shopping cart решение.

Drupal 8 Хостинг

Drupal 8 е стандарт при създаването на дигитално съдържание – от малкия бизнес до мащабния конгломерат.

PrestaShop Хостинг

Повече от 250,000 бизнеса се доверяват на възможностите, които PrestaShop предоставя – незамени опит и утвърдени позиции в eCommerce средите.
X