Видове SSL сертификати

През годините употребата на SSL сертификати се увеличи драматично. Ключов фактор за изграждането на успешна маркетинг стратегия и доброто ранкиране на уебсайта, превърнаха SSL сертификатите в необходима екстра към регулярните хостинг планове и домейн регистрации. В зависимост от типа бизнес и неговите специфични изисквания, както и нуждата от специфични функции спрямо сферата на ползване, съществуват няколко вида SSL сертификати,  които може да откриете и сред нашите продукти.

  • Домейн Валидация – валидира сигурността на един домей, без да се изисква фирмена документация. Предлага се в ниво на криптиране 128 или 256 бита, съвместим с 99% от браузърите и се харектеризира с най-ниската цена на пазара.
  • Бизнес Валидация  - валидира сигурността на един домейн, чрез верификация на юридическо лице (фирма, организация). Проверената информация е достъпна за посетителите на страницата, за която е издаден сертификатът, като значително повишава доверието в предлаганите услуги. Издава се в рамките на няколко дни и притежава необходимите съвместимост и ниво на сигурност.
  • Разширена Валидация – този SSL сертификат се характеризира с най-високо ниво на сигурност. За издаването му се изисква по-обширна и задълбочена верификация на юридическото лице (фирма, организация), изразена в зеления адрес бар в браузъра, който от своя страна гарантира абсолютно доверие от потребителите. 
  • Wildcart SSL – близък до обикновената домейн валидация, с разликата, че освен основния домейн, валидира и всички субдомейни към него. Не изисква представяне на допълнителна документация за фирмена верификация. Отлично  решение за развиващия се бизнес.
  • Multidomain SSL – единственият сертификат, който дава възможност за едновременното валидиране на над 100 домейна, посредством само един SSL. Не се изисква представяне на фирмена документация за регистрирането му, издава се в кратки срокове и притежава необходимите съвместимост и ниво на сигурност. Съществува и Wildcart Multidomain SSL, чрез който се валидират и всички субдомейни към основните домейни, които желаете да подсигурите.

Независимо от типа сертификат, който решите да ползвате, ETNHost поема отговорността за безплатната инсталация и 24/7 техническа поддръжка. За всички сертификати предоставяме лого за сигурност (security seal), за да може потребителите ви да са уверени, че пристъпват безопастна и заслужаваща доверие среда.
 

 

Спри да търсиш!

Превземи онлайн пространството с новите си знания и се наслади на максимална скорост, динамичност и контрол над вашия уебсайт.   Повече

X