Осигурявате ли SSH (Shell) достъп?

ETNHost.bg осигурява SSH (Shell) достъп на своите потребители при поръчка на някой от нашите хостинг планове. Целта на SSH достъпа е по-напредналите потребители да имат възможност за изпълнение на конзолни команди, свързани с техните приложения или специфични изисквания. Моля имайте предвид, че поради съображения за сигурност нашият екип активира SSH достъп до даден акаунт само след изрично поискване и валидно обяснение защо е нужен SSH достъпът.

След като бъде направен анализ на запитването, нашият екип преценя дали SSH достъпът да бъде осигурен и какви са алтернативите, които евентуално да бъдат предложени. Ако SSH достъпът бъде разрешен, то той се разрешава само за конкретен IP Адрес или краен брой IP адреси.

ETNHost.bg се стреми да отговаря непрестанно на изискванията на своите клиенти, но може би най-важният компонент от качеството на услугите, които предлагаме, е именно сигурността, ето защо горните ограничения се налагат, за да бъде гарантирана именно сигурността на потребителите.

 

Спри да търсиш!

Превземи онлайн пространството с новите си знания и се наслади на максимална скорост, динамичност и контрол над вашия уебсайт.   Повече

X