Какво е реселър хостингът и как работи?

Реселър хостингът е хостинг услуга, която позволява закупуването на уеб хостинг услуги от доставчик и препродаването им на частни клиенти с цел печалба. Реселърът е този, който определя цените, плановете и допустимите ресурси за тези планове, но имайте предвид, че тези планове трябва да се съобразяват с ресурсите, които са предефинирани от компанията доставчик.

Реселър услугата, която ETNHost предлага, позволява на реселърите ни на да трупат своя собствена клиентска база. Вие ще бъдете в състояние да препродавате ресурсите, които ви предоставяме, на цени, които вие сами определяте, под името на собствената си марка.

Реселър хостинг услугата винаги идва с контролен панел, чрез който реселърите могат цялостно да управляват техните собствени хостинг акаунти, както и да създават нови акаунти в рамките на своя, предназначени за клиентите им. Всички реселър планове, предлагани от ETNHost идват с номер 1 най-използвания контролен панел – WHM/cPanel. Благодарение на WHM вие можете да създавате и менажирате хостинг акаунтите на клиентите си, а чрез cPanel, те ще могат да управляват техните индивидуални такива.

cPanel идва с множество различни функционалности, като на пример – Файл мениджър, Имейл акаунти, Autoresponders, Имейл филтри, FTP мениджър, Адон домейни, Субдомейни, Паркирани домейни (Aliases),  phpMyAdmin, MySQL бази данни, SSH достъп, Hotlink Protection, Cron Jobs, MIME Types, Softaculous и много други. 

ETNHost поема напълно и системната администрация. Това означава, че ние ще отговаряме за конфигурирането и поддръжката на сървъра и вие няма да се притеснявате за неща от сорта на хардуерни и софтуерни ъпдейти по сървъра и така нататък, за да можете да се фокусирате напълно върху развиването на бизнеса ви. 

Спри да търсиш!

Превземи онлайн пространството с новите си знания и се наслади на максимална скорост, динамичност и контрол над вашия уебсайт.   Повече

X