FB Twitter LinkedIn

Глобални Датацентрове и Сървърни Локации

Разширете обсега на бизнеса си и подобрете IT ефикасността си чрез стратегически разположените и високо автоматизирани датацентрове по целия свят.

Стандартризирани Центрове Поглед към Най-добрите Практики

Максимално Достъпна Инфраструктура

Мрежата ни се управлява от първите в редиците Juniper, Cisco и Dell рутери и суичове. Нашите сървъри оперират в последно поколение технологично неутрални датацентрове, които предлагат пълно двойно подсигуряване на ресурсите и използват множество качествени Tier 1 доставчици, наред с частни пиъринг партньори. Всеки от нашите центрове разполага с повече от 500 Gbps капацитет на мрежата.

Изцяло Подсигурени Ресурси

Всички датацентрове, с които работим, поддържат множество ресурсни нива, оптични връзки, генератори и бекъп батерии. Изградени са от водещи в индустрията хардуеър решения, за да предоставят максимално ниво на представяне, надеждност и оперативна съвместимост. Токови удари са предотвратени от N+1 подсигурени UPS устройства с охлаждащи системи, за да гарантираме на клиентите си непрекъсната работа на ключовите за тях апликации и услуги.

Реална Сигурност

Нашите партньори от датацентровете използват контролирано ниво за достъп, постоянно наблюдение и комплексни системи за сигурност, които включват CCTV камери, VESDA противопожарни системи, идентификация за достъп, 24/7 алармена система за сигнализация, електронни и биометрични сканирания и периметърни електрически огради. Всички локации са с бадж контролна система за сигурност и достъп, видео наблюдение и обучен персонал в готовност 24/7, както и със сериозна, многопластова защита срещу повечето познати и възможни атаки, за да бъде сведен до минимум рискът от недостъпност на онлайн бизнеса ви.

Разположете сайта си на близка до вас и посетителите ви локация

Стратегически локации, премиум свързаност и максимална сигурност. Изберете безкомпромисното качество и класа на услугите в близка до вас точка и се насладете на скоростта!

Общ Поглед над Структурите

ETNHost оперира с 4 партньорски датацентъра, в които управляваме свое собствено колокирано пространство, както и своя собствена инфраструктура. Всеки датацентър е избран заради географската специфика на района, далеч от потенциални природни бедствия.
Амстердам, Холандия
Франкфурт, Германия
Лондон, Великобритания
Далас, САЩ
Амстердам, Холандия

Премиум Хостинг за Клиенти от Западна и Централна Европа

Стратегически разположените датацентрове в Амстердам ви дават достъп до ключови пазари през съоръжения с най-висок клас спецификации. Целево изграден от бетон и стомана, AMS1 е проектиран за максимална устойчивост. Подсигурените мрежови възможности, както и специалните ресурси за възстановяване след катаклизми, гарантират, че бизнесът ви ще продължи непрекъсната работа. Модерните, изградени с мисъл и внимание датацентрове, ви дават най-доброто представяне, сигурност и надеждност. С изключително ефективното си енергоспестяване, двойно подсигурени ресурси и система за охлаждане, AMS1 е един от най-еко датацентровете в региона.

  • Оптимална свързаност с един от най-големите Интернет доставчици в света.
  • Капацитет до 65 MW.
  • Дизелови генератори 16× 1540 kVA (N+2).
  • Изграден съобразно Tier III+ стандартите.

На разположение за:Споделен Хостинг, Реселър Хостинг, WordPress Managed Хостинг, Виртуални сървъри, Наети сървъри.

Основни Характеристики на Датацентровете

Това е, което прави нашите датацентрове стабилни, надеждни и сигурни

Географски Достъпни

Премиум свързаност с достъп до няколко локални и международни нетуърк оператори. Нашите сървъри оперират в последно поколение неутрални датацентрове, които предлагат пълна резервираност на всички рутери и използват множество качествени Tier1 транзитни доставчици, както и частни и публични пиъринг връзки.

Стратегически Локации

Датацентровете, които сме избрали за свои партньори, се намират на два различни континента. Стратегически разположени в Амстердам, Франкфурт, Лондон и Далас, центровете ви дават достъп до ключови пазари чрез съоръжения с най-високи спецификации. Намерете локация, близка до вас и посетителите ви, за да се насладите на максимална скорост.

Ефективност и Устойчивост на Датацентровете

Оптимизираната IT инфраструктура върви ръка за ръка с устойчивостта, за свеждане до минимум на дългосрочно въздействие върху околната среда. Ние вярваме, че е наша отговорност - на нас самите, на нашите клиенти и останалата част от света - да направим всичко възможно да повишим устойчивостта на използваните услуги, колкото е възможно, за да се максимизира тяхната енергийна ефективност.

Висок Клас на Сигурност

Цялата инфраструктура на съоръженията е защитена от различни пластове ентърпрайз защитни механизми. Това включва 100% видео наблюдение, 24/7/365 обучена охрана и още, и още. Напълно съвместими с последните стандарти за сигурност и одит изисквания, избраните от нас датацентрове имат отношение и към най-дребните детайли, гарантирайки, че личната ви информация ще остане лична и че ще бъде в сигурни ръце.

Съответстващи на Международните Стандарти (ISO)

ETNHost се ангажира да работи със сигурни центрове, които отговарят на най-високите стандарти и удовлетворяват бизнес ценностите днес. Външен одит потвърждава, че нашите партньори поддържат строги стандарти за спазване на изискванията за опериране на датацентрове, за сигурност и надеждност.

Зелен Хостинг

Нашите датацентрове са част от Програмата Green Fan - група от компании, които активно допринасят за намаляване на CO2 и подкрепят установяването на климатично неутрална среда чрез поддържане на ниски въглеродни емисии, като за целта използват концепцията за безплатно охлаждане и икономия на енергия в особено големи мащаби.

Насреща сме за съвет!

Сега, след като добихте ясна представа за инфраструктурата, която градим и ползваме, нека намерим вашето точно място!
X