FB Twitter LinkedIn

Премум SSD Виртуални сървъри

Експресно пускане и конфигуриране на високо-производителни виртуални сървъри върху най-актуалните за момента конфигурации. Вашата виртуална машина идва с гарантирани ресурси, заделени само за вас, а вие получавате пълен root достъп, гарантиращ получаването на максимален контрол ипълната свобода да инсталирате уеб софтуер и приложения по избор и да пускате неограничен брой сайтове.
Пълен контрол и гарантирани ресурси
Вашият виртуален сървър идва с гарантирани ресурси, заделени само за вас, а вие получавате пълен root достъп, гарантиращ получаването на максимален контрол.
Премиум SSD VPS
Storage VPS
Премиум SSD VPS
Премиум VPS 1
29.94 лв.
(на месец)
Премиум VPS 2
53.94 лв.
(на месец)
Премиум VPS 3
95.94 лв.
(на месец)
Процесорни ядра 1 CPU 2 CPU 4 CPU
Оперативна Памет 1 GB 2 GB 4 GB
Дисково Пространство 40GB (SSD) 60GB (SSD) 80GB (SSD)
Месечен Трафик 4TB 6TB 8TB
Локации NL, DE, US NL, DE, US NL, DE, US
Виртуализация KVM KVM KVM
Поддръжка 24/7 24/7 24/7
Операционни системи Linux Linux, Windows Linux, Windows
Поръчай Поръчай Поръчай
Всички цени са с включен 20% ДДС.
VPS Процесор Памет Диск Трафик Локации Цена
SVPS 1 1 CPU 512 MB 200GB 1TB NL, UK, US 39.95 лв. Поръчай
SVPS 2 1 CPU 512 MB 450GB 2TB NL, UK, US 69.95 лв. Поръчай
SVPS 3 1 CPU 512 MB 650GB 3TB NL, UK, US 92.95 лв. Поръчай
SVPS 4 1 CPU 512 MB 850GB 4TB NL, UK, US 119.95 лв. Поръчай
SVPS 5 1 CPU 512 MB 1.2TB 5TB NL, UK, US 145.95 лв. Поръчай
SVPS 6 1 CPU 512 MB 1.4TB 6TB NL, UK, US 175.95 лв. Поръчай
SVPS 7 1 CPU 512 MB 1.8TB 8TB NL, UK, US 229.95 лв. Поръчай
VPS Процесор Памет Диск Трафик Локации Цена
SSD VPS 1 1 CPU 512 MB 10GB 1TB NL, US 22.95 лв. Поръчай
SSD VPS 2 2 CPU 1 GB 20GB 2TB NL, US 29.95 лв. Поръчай
SSD VPS 3 2 CPU 2 GB 40GB 3TB NL, US 52.95 лв. Поръчай
SSD VPS 4 2 CPU 3 GB 60GB 3.5TB NL, US 69.95 лв. Поръчай
SSD VPS 5 4 CPU 4 GB 80GB 4TB NL, US 89.95 лв. Поръчай
SSD VPS 6 4 CPU 8 GB 140GB 5TB NL, US 159.95 лв. Поръчай

VPS Характеристики

Последно Поколение Мултипроцесорни Сървъри

Всички потребителски акаунти са разположени на последно поколение E3 и E5 мултипроцесорни сървъри, оборудвани с Enterprise-Grade хардуер с чувствително по-дълъг живот и време на използване, предназначен да издържа на високо натоварване и съхранение на чувствителни данни с голяма степен на важност.

Raid 10 SAS 15k и SSD дискове

Сървърите, на които оперират всички VPS-и, са оборудвани с максимално бързи дискове (SAS 15k и SSD дискове), работещи в RAID10 за постигане на оптимално бърза скорост на дисковите операции.

Последно Поколение Green Датацентрове

Нашите сървъри са разположени в световно признати дейтацентрове в Германия и Холандия, работещи в условията на изключително ниски CO2 емисии и енергоспестяващи технологии, изключително ниво на сигурност, иновативни охлаждащи технологии и захранвани от едни от най-добрите интернет доставчици в света.

Пълен Root Достъп

Всеки Виртуален Сървър идва с пълен root достъп, гарантиращ максимален контрол от страна на нашите клиенти.

99.99% Uptime Гаранция

Ние разбираме, че свързаността е ключов компонент от услугите, които предлагаме. Ето защо ние позиционираме нашите сървъри в последно поколение Датацентрове с Премиум Свързаност и Мрежа, използваща пълна заменямост на всички рутери, както и множество Tier1 транзитни доставчици, което гарантира невероятна стабилност и 99.99% uptime.

24/7 Денонощна поддръжка

Нашата денонощна техническа поддръжка е на линия, за да отговори на вашите въпроси и да ви помогне с възникналите проблеми.

Backup Пространство

Резервните копия са ключов компонент от функционирането на всеки виртуален сървър. Ето защо ние предлагаме на нашите клиенти възможност да закупят от нас на преференциални цени backup пространство, където могат да съхраняват важните за тях файлове и сървърна информация.

Професионални Management Услуги

Ние оферираме професионалнo управление на вашия сървър (Server Management). Тази услуга може да бъде добавена към вашият сървър допълнително по време на вашата поръчка и включва: секюрване на сървъра, уеб сървър конфигурация и оптимизация, cms конфигурация и инсталация, автоматични системи за мониторинг, антивирус и антиспам конфигурация. Повече информация.

Регулярни и Вълнуващи Промоции

Ние винаги се стремим да правим нашите услуги все по-достъпни, запазвайки качеството им. Ето защо предлагаме страхотни промоции на нашите клиенти регулярно. Посещавайте ни често, за да се възползвате от тях!

Безплатни неограничени реинсталации, безплатен IP Адрес

Вие получавате вашия сървър напълно готов за използване с 1 безплатен IP адрес (допълнителни IP адреси са възможни срещу заплащане). Бъдещите реинсталации на операционната система са напълно безплатни и могат да бъдат правени по всяко време.

WHM/CPanel Контрол Панел

WHM/cPanel Контрол Панел може да бъде закупен с всеки сървър. CPanel/WHM е запазена марка в хостинг индустрията. Използвайки го, вие имате пълен контрол върху вашия сървър чрез лесен и интуитивен интерфейс и възможност да се възползвате от функции като: управление на хостинг акаунти, WebMail, Backups, управление на бази данни, подробни статистики, антивирус, антиспам, управление на имейли, управление на домейни и субдомейни, управление на файловата система и много други. cPanel Демо

Безплатна Reverse DNS (PTR записи) конфигурация

Всички IP адреси, асоциирани с наетите сървъри, които предлагаме, имат възможност за конфигурация на така наречените PTR records или Reverse DNS. Накратко тези записи асоциират даден IP адрес с домейн име и обратно, като по този начин подсигуряват допълнително имейлите, както и всякакъв друг вид информация и съобщения, които излизат от тези IP-та.

Клиентите за нас

Вижте какво казват нашите клиенти
Our customers love ETNHost

В процеса на реализирането на нашите проекти, трябва да бъдем сигурни в онлайн присъствието си, както и надеждността на използваните от нас услуги. Екипът на ETNHost.bg винаги е бил насреща, когато сме имали нужда от тях, макар това да се е случвало рядко заради високото качество на предоставената услуга. Това ни позволява да се занимаваме с нашите основни цели и да разчитаме напълно на техния професионализъм при хостинг решенията.

Франц Кадири, Експерт програми и проекти, Plovdiv 2019

През годините на съвместна работа с ETNHost.bg винаги сме разчитали на качеството на предлаганите от тях услуги. Работата по големи и натоварени онлайн системи е отговорна и изисква надеждност и доверие, поради което ние избрахме да се доверим на тях, използвайки техните Споделен хостинг, VPS хостинг и Регистрация на домейни. Избрахме ETNHost.bg за наш партньор, защото винаги можем да разчитаме на техния висок професионализъм при конфигурацията и поддръжката на персонализирани решения за клиенти със специфични изисквания като нас. Използваме услугите на ETNHost.bg с доверие, което расте с всеки изминал ден.

Димитър Шалварджиев, Главен технически директор, Code Runners

Горещо препоръчвам ETNHost.bg!!! Винаги се отзовават светкавично и с готово решение! Работя вече от 3 години с тази компания и мога да кажа, че професионализмът им е на най-високо ниво! Доволен съм, както от качеството на използваната услуга, така и от цената, на която е получавам. Спокоен съм, защото винаги мога да разчитам на приятелско отношение от техния екип. Продължавайте напред!

Станимир Трифонов, Управляващ съдружник, Tristan 02

Моята компания използва услугите на ETNHost.bg през последните две години. През това време съм се убедил многократно в професионализма на техния екип. Услугите, които фирмата предлага, са винаги на изключително ниво и специфично насочени към задоволяване на потребителските нужди. Личното отношение на екипа на ETNHost.bg и готовността им да окажат съдействие винаги по най-добрия начин са нещата, които затвърждават нашето доверие в тях. Радвам се, че можем да работим с ETNHost.bg, не само като клиент, но и като партньор. За нас тази сравнително млада компания е със сигурност на правилния път.

Самуил Владимиров, Собственик, СТУДИО ГЕОМЕТРИЯ ЕООД

Като голяма строителна фирма и инвеститор в България, ние държим винаги да бъдем най-добрите и винаги да ползваме най-добрите и надеждни услуги. Затова избрахме ETNHost.bg. Бързината и високия професионализъм, с които работи техният екип, са точните качества, които търсим в нашите партньори. Ако мога да препоръчам лично на някой хостинг компания – това е ETNHost.bg. Млад екип от високи професионалисти, които наистина имат визия за света на ИТ технологиите.

Спас Бакъров, Икономически директор, Сиенит АД

Като фирма, съсредоточила цялата си дейност в сферата на услугите и информацията, ние зависим пряко от нашия хостинг доставчик. От две години използваме услугите на ETNHost.bg. В процеса на работа професионалистите от ETNHost.bg. спечелиха пълното доверие на мен и моите съдружници. Високото ниво на обслужване, личното отношение и креативността в критични ситуации са нещата, които ме успокояват и ми дават увереност, че нашето сътрудничество ще продължава да бъде така успешно и за в бъдеще.  

Георги Стоев, Управляващ съдружник, Индъстри Уоч Груп

Моята компания избра услугите на ETNHost.bg преди 3 години. Разчитайки в бизнеса си изключително много на онлайн кореспонденцията с важни документи и информация, в ретроспекция оценяваме колко е важно да избереш надежден партньор, на когото имаш пълно доверие. Във всеки аспект, свързан с онлайн услугите, знам че имам до мен страхотни професионалисти и надеждни партньори, които мога да нарека приятели. Желая им успех и да бъдат все така отзивчиви и приятелски настроени към своите клиенти.

Николай Пенкин, Управител, Атик ООД
X