03 Фев 2016

95

2188

Време е за .physio терапия!

ETNHost ви представя новопо попълнение към предлагания асортимент от домейн разширения- .physio , който вече е достъпен като опция при регистрирането на нов домейн. .physio домейните са индустриално специфицирани, и са насочени към физиотерапевтични организации и практиканти, които вече могат да се възползват от запомнящ се и отличителен домейн, за своите уеб сайтове.

 

Администраторът и само-регулиращ се орган за .physio домейните е registry.physio. Тяхната цел е да обединят, съберат и да представят света на физиотерапията, чрез доставянето на посветен на този тип индустрия домейн.

 

Защо .physio домейн?

 

Практиканти на професията носят различни титли – било то физиотерапевт, физически терапевт и много други, зависещи от езика или страната, в която се намират. След широко наложените реформи въведени в редиците на домейн имената, .physio бе избрано като единствено и всеобхватно понятие, което да представлява всички практиканти на професията.

 

Глен Русо, Изпълнителен директор на Phys Biz Pty ЕООД (регистрационният оператор за .physio домейните) разяснява какво точно отличава .physio от останалите: ,,.physio е полузатворен домейн, който е предвиден специално за света на физиотерапията и физическата терапия. Интегритета на домейна и този на самата професия се крепи на това да доставим ексклузивен достъп на подходящо квалифицираните лица и организации”.

 

Какви са предимствата?

 

В дигиталната ера, в която живеем, все повече и повече хора се обръщат към Интернет търсачките, вместо да ровят из жълтите страници. В повечето случаи те (Интернет търсачките) са първата им спирка в търсенето на разрешение за тревогите им. Професионалните уеб сайтове позволяват потенциални клиенти да се запознаят от близо със специалисти в тяхната сфера. За физио професионалисти и организации, използването на .physio е приятен и сигурен начин да демонстрират професионално признание, което посетителят разбира от пръв поглед. Това създава правилните впечатления у Интернет потребителите и у потенциалните клиенти, като им позволява бързо да различат веднага даденото онлайн професионално признание и кредабилитет, на който и да е физио-професионалист.

 

За кого е достъпен за регистрация .physio домейна?

 

.physio домейните са посветени на професионални практиканти по целия свят, като критериите се наблюдават. Тъй като нормативните изисквания във връзка с физио практикантите се различават от страна в страна, за да бъде подходящ за .physio домейн, кандидатът трябва да е член от Националната Асоциация на Физиотерапевтите на страната си. Членството трябва да бъде гарантирано, за да бъдат покрити изискванията за регистрацията, като редовни изненадващи проверки са провеждани от регистрационния оператор. Регистрантите, които попаднат под лупата, получават 14 дневен срок да окажат съдействие. Отказа води до изтриване на домейна.

 

Ако вече сте убедени, че това е избора за вас, заповядайте и регистрирайте вашият .physio домейн с нас!

Категории: Домейни
X