09 Мар 2016

79

1788

Парченце от .london

Здравей, скъпи друже! Нима не си чул добрата новина? Тогава ще ти разкажа всичко от игла до конец. През Юни 2013г. Интернет корпорацията за присвоени имена и адреси (ICANN) одобри рилийза на домейн от първо ниво .london. Самият домейн е специфициран към града и е достъпен за регистрация от 2014г.

Регистрирането на .london открехва много врати за малките, средните и големите бизнеси. Сега те могат директно да бъдат свързвани с Лондон и всичко, което градът представлява. Домейнът дава ясна информация на посетителите на сайта, като например къде е разположен бизнеса ви и дали съдържанието на сайта ви е в съответствие с интересите им. Най-хубавата част свързана с .london домейна е, че потребителите могат да получат гореспоменатата информация само с един поглед на домейн името ви.

.london ви дава възможността да имате много по-запомнящ се домейн, който моментално е асоцииран със самия град. И както всички знаем, Лондон сам по себе си е име на марка. Туристи от цял свят се тълпят ежедневно, за да се насладят на улиците на града, архитектурата и историята му. А сега чрез този простичък, но в същото време изискан домейн, вие можете да сложите частичка от репутацията на Лондон в собствения си уебсайт.

А сега да пристъпим към наистина най-хубавата част от регистрирането на .london домейн – чрез закупуване на този домейн вие автоматично помагате на развитието на града, защото всички приходи от .london се инвестират директно в Лондон.

А сега за абсолютно най- най- хубавата част – няма ограничения в това кой може да регистрира .london домейн. Той е рилийзнат като глобален домейн и е отворен, към всеки, който пожелае да си го закупи. Няма значение дали сте гражданин на Лондон или дали живеете там, дали просто се интересувате от града и сте решили да си направите сайт на тази тематика. Естествено има условия, които трябва да бъдат спазвани. Добър пример е това, че не се позволяват незаконни дейности в сайта или такива които биха били в противоречие с условията за ползване. Дейности от този тип се считат, че опетняват доброто име и репутация на града, което ще доведе до отнемане на домейнът от притежателя.

Както винаги, ETNHost ви съветва да побързате при регистрацията на .london домейн, преди всички подходящи за вас варианти да станат недостъпни. Така, че стари друже, ако ти харесва идеята да притежаваш малко парченце от Лондон и искаш да си част от развитието на града, тогава на всяка цена регистрирай . london с нас!

Категории: Домейни
X