29 Фев 2016

96

2572

Игра на Хостове - Песен за ИТ специалисти по шорти

Точно както в Игра на Тронове или Game of Thrones, светът на уеб хостинга е жесток и всяка една хостинг фирма блянува да седне на железния трон, който в нашия случай представлява първия резултат в Google при изписване на ключовата дума “уеб хостинг услуги” в търсачката. И ако в Игра на Тронове имаме домовете на Седемте Кралства борещи се за трона, изпращайки най-добрите си и смели войни, да защитават честта на дома, който представляват, то ние хората, в света на информационните технологии, имаме IT Турнир по Тенис на маса. И повярвайте ми, като казвам, че е така жестоко, имам предвид както, когато крал Джофри обезглави Нед Старк. 

Напрежението бе толкова непреодолимо, че някои от отборите не могат да се справят с натиска. Не и за нашите хора, нашите уеб хостинг войни от  ETNHost. Те бяха готови за битка и уверени в уменията си. Бяха си сложили рицарската броня и бяха готови да извоюват победата! Те бяха благородните защитници на компанията – бързи, силни, смели... и по шорти!

IT Турнирът по Тенис на маса се проведе в София на 26-ти Октомври 2015г., където 49 фирми кръстосаха шпаги (образно казано) в битка изискваща умение, скорост и сила. Бройката на членовете на отборите бе неограничена.

IT Турнир София- Тенис на маса

Самият турнир бе разделен на три фази. Като първата фаза бе Груповата фаза. Там всички рицари бяха разделени на групи, като във всяка група имаше по 4-ма играчи. Втората фаза бяха Директните елиминации, където двама играчи заставаха един срещу друг в Сблъсък на двама IT Специалисти, от който излизаше само един победител. Някои биха казали, че тази фаза много наподобява на битка между Дънкън Макклауд и друг безсмъртен…например Чък Норис. Накрая ще остане само един! ! Нито един обаче не остана от свитата на Nemetschek, които имаха лошия жребий да изправят последователно един след друг четирима от своите срещу нашия безмилостен войн Атанас Гаджев. Няма нужда да ви разказваме в детайли как завършиха сблъсъците, само ще кажем, че след тях Атанас Гаджев си заслужи прозвището "Екзекуторът на Nemetschek"! Третата и последна фаза бяха финала и полуфинала. Третата и последна фаза бяха финала и полуфинала.

Турнирът продължи три дни, но никоя от останалите 49 фирми не бе достатъчно силна, за да застане на пътя на умелите ръце на нашите войни от ETNHost, които се прибраха с три награди. Първото и второто място от индивидуалното класиране принадлежат именно на нашите рицари: Атанас Гаджев и Петър Петров. Първото място от фирменото класиране отново бе отнесено от ETNHost, последвани от DSM Engines и HP. 

IT Турнир София 2015- ETNHost победители

След ожесточената битка, нашите рицари се върнаха у дома, у дома, където ние се грижим вашите уеб хостинг нужди да са винаги удовлетворени!

X