05 Дек 2016

98

6286

.CHRISTMAS е тук! А къде е Дядо Коледа?

Хо-Хо-Хо! Много хора биха оспорили факта, че Коледа е най-прекрасното време от годината. Еленчета, подаръци, лакомства, Коледни песни. Не чувате ли камбанния звън? Не?! Е, може би сте в черния списък на Дядо Коледа. За повдигане на духа добрите хора от ICANN имат специален подарък за вас – подаръка на .CHRISTMAS. 

Така, да си представим следната картина. Началото на декември е. Облечен сте с най-коледната си пижама и пиете ликьор, докато си мислите за интересен и забавен начин да преобразите блога, магазина си или кампанията на сайта си за празниците. Вероятно слушате "Mariah Carrey -  All I Want for Christmas Is You" (версията без Bieber, моля), а огънят в камината придава руменина и озарява лицето ви (кой знае дали е огънят, или ликьорът е вдигнал градуса). Е, спрете да мечтаете, защото ETNHost има решение за вас – слагаме точка на Коледата - It’s .CHRISTMAS baby! 

Миналата Коледа (Last Christmas, WHAM! Някой?) всички бяхме фокусирани върху пренасянето на коледния дух в сайтове си, сега е крайно време да поставим акцента на домейните. Да ви представим .CHRISTMAS – най-празничният домейн, който някога е съществувал. С него можете да представите подобаващо коледните си планове, които кроите от толкова време насам.

.CHRISTMAS е най-удачният коледен подарък, който можете да направите на бизнеса си този сезон, имайки предвид стотиците хиляди потребители нямащи търпение да се докоснат до нещо с макар и най-бегъл намек за Коледа. Не е необходимо да сте собственик на e-commerce сайт, за да хакнете Коледа и да се възползвате от облагите на .CHRISTMAS. Домейнът е перфектен за всичко онлайн – блогове, благотворителни инициативи, различни рекламни кампании и т.н. Именно затова е Коледно Чудо, защото може да си ползвате един домейн  за всички цели под празничната шапка. 

Истината е, че Коледа е може би най-комерсиализираният празник, и всяка година тълпи от хора се втурват в търсене на перфектните за празника находки. Със специално създаденият .CHRISTMAS домейн можете да поглезите клиентите си и самите вие да си доставите едно малко сладко коледно преживяване. Дарете посетителите си с радост и им помогнете да усетят топлината и блясъка, които .CHRISTMAS носи. 

А коя е най-хубавата част? .CHRISTMAS не поставя ограничения пред това кой може да регистрира домейна. Точно така, вие можете да развеселите атмосферата като заявите своя .CHRISTMAS домейн. Това е времето от годината, когато хората се сплотяват, независимо от различията си, и какъв по-добър начин да подпомогнете каузата, ако не да станете част от голямото семейство на .CHRISTMAS. 

Ако все още не звучи убедително - .CHRISTMAS е приятел на SEO-то точно толкова, колкото и .COM, може да бъде свободно регистриран от всеки и навсякъде, може да бъде ползван през цялата година, независимо от сезона.

Затова, хванете щастието и .CHRISTMAS за ръка и лека-полека към голямото празнуване. Заявете от ETNHost своя домейн с дъх на канела и като подарък вземете  24/7/365 експертен съпорт, безплатен DNS мениджмънт, безплатна Whois защита и още куп екстри, с които обичаме да обсипваме своето онлайн семейство! Не чакайте домейнът да падне от комина, ами си го вземете сами! 

Целият ни екип ви пожелава Весели Празници!

Категории: Домейни
X