08 Фев 2016

107

1985

Впуснете се в месеца на влюбените с новия .cars домейн

Бийп! Бийп! Внимавайте! Тук е… Нещото, което ще направи вашият автомобилно ориентиран сайт още по-запомнящ се. Новите домейни от първо ниво .cars са тук, но не за да ви подлудят, а да ви придружат към бъдещето на сайтовете базирани на тази тематика.

За някои Февруари месец е отдаден изцяло на любов: писане на поеми, шепнене на нежни слова, отправени към половинката, купуване на промишлени количества шоколадови бонбони, опаковани в сърцевидни кутии, украсени с панделки… За други обаче, Февруари е свързан с изцяло различно нещо. За хората, които са автомобилни ентусиасти, но и притежават сайт в същата сфера, Февруари е месеца, отдаден на любовта им към колите.

Нека .cars бъде вашата валентинка, както към сайта и посетителите ви, но и към самия вас. Този простичък, но в същото време прецизен домейн, ще бъде вашият начин да покажете на света, че колите са ви слабост.

Нека да бъдем реалисти, във века, в който живеем, всичко може да бъде направено онлайн… покупки, продажби, размени, запитвания. Точно, за това е абсолютно задължително за един търговец на коли, механик и т.н, да има собствен сайт, където всичко да е показано нагледно, и където всички автомобилни запалянковци да могат да проучват цените, видовете услуги, да задават въпроси и да обменят информация. Защото както всички знаем, никой не си купува кола спонтанно, това си е цял един процес, който изисква много прекарано време в проучване онлайн. Но е и факт, това че в Интернет броя на автомобилните уеб сайтове е толкова голям, че понякога на човек му е трудно да ги различи.

Ето тук .cars идва на помощ. Това е домейн, изцяло посветен на автомобилната индустрия. .cars придава по-усъвършенстван вид на бизнеса ви, също така придава на сайта по-завършен и цялостен изглед. С други думи .cars ще закара бизнеса ви в правилната посока.

Разбира се трябва да се има и предвид, че най-добрите домейн комбинации няма да са винаги на разположение, за това ако проявявате интерес към .cars домейн трябва да побързате и да регистрирате такъв, възможно най-скоро. Много от световните водещи лидери в бранша, вече се присъединиха към .cars семейството. Списъка включва имена като Lamborgini.Cars; Infinity.Cars и дори GoogleX.Cars.

С рилийза на .cars посрещнахме и още два домейна тясно свързани с автомобилната индустрия, респективно .car и .auto; като Toyota.Auto и Apple.Car вече регистрираха своите домейни от първо ниво.

Няма по-подходящ момент от сегашния, за това побързайте и регистрирайте .cars, .car или .auto домейн с ETNHost, докато шансовете все още са на ваша страна и желаното от вас домейн име е още свободно. Покажете на света, че сте професионалист, който се движи в крак с новото. Поставете името си сред това на доказалите се световни марки и дайте възможност на останалите автомобилни любители да намерят сайта ви по-бързо.

Февруари е месеца посветен на любовта. Покажете любовта си към сайта си като регистрирате чисто нов .cars, .car или .auto с нас!

Категории: Домейни
X