24 Ное 2016

62

4677

ETNHost Представя: “Малката КиберПазарувачка”

Празничното пазаруване  е такава забава за всички, които обичат качествени сделки и качествените находки като цяло. И нищо, че технологичният свят не си взима почивка или отпуск по Коледа, ние също отбелязваме празниците и тъй като сме благодарни на клиентите си за доверието, което ни гласуват през цялата година, прегръщаме всяка възможност да ви почерпим с Коледна песен, да ви поздравим с онлайн картичка...о, да – и с нечовешки намаления на любимите ви продукти! Усещате ли с как с тихи стъпки се приближават последните дни на годината? Ако все още не, то тогава утре със сигурност ще сте изненадани, когато ви отвеят маркетинг  кампаниите и когато след шопинг маратона, в домовете ви не остане празно място от всевъзможни лъскави нещица.

Дотук добре, но ние искаме да ви стимулираме и по друг, не толкова материалистичен начин, но все така осезаем, че и повече, вярваме. Сега му е времето да запрятате ръкави и да действате – съвсем по традиция да изплуват всички затворени в някой шкаф проекти, да помислите за идеите, които нямате търпение да реализирате или да отворите нова страница за съществуващия си бизнес. Купете го този хостинг, който не можехте да си  позволите вчера, регистрирайте онзи домейн, който си заплюхте миналата година и някак е все още свободен, направете и двете, за да се почувствате окрилен.. или пък кротичко си тествайте новите ни предложения. Имаме куп глезотии за изтънчения ви вкус към ненатоварващите промоции – без обикаляне, без чакане по опашки, без лоши лели и плачещи деца...само вие, ние и големите цифри – до 70% намаления, започващи от петък. Да, знаем как да се забавляваме през уийкенда... е, излиза, че ще работим, докато вие пазарувате, но определено си струва!

И така, тазгодишният сезон започва :

В ГЛАВНИТЕ РОЛИ:

С 60% намаление - Споделен, WordPress и Реселър Хостинг планове – смели и достъпни, сега са тук, за да останат до вас за до 1 година със следните промо кодове:

- Споделен и WordPress Хостинг – BFBasic60, BFEconomy60, BFStandard60, BFPremium60

- Реселър Хостинг – BFR160, BFR260, BFR360, BFR460

С 50% намаление – Виртуални, Наети Сървъри и Managed WordPress Хостинг планове – със силния си и твърд характер те ще ви накарат да загубите контрол. Използвайте следните промо кодове за регистрация с отстъпка за 1,2 или 3 месеца:

- Виртуални Сървъри - BFVPS150, BFVPS250; BFVPS350

- Managed WordPress Хостинг - wpm50, 2wpm50, 3wpm50

- Наети Сървъри - BFPS150, BFPS250, BFPS350

Всичко това е в компанията на избрани Домейн Имена на преференциални цени с до 70%  намаление. Побързайте и се поглезете с някоя от нашите Домейн оферти!

СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ:

SSL сертификати – До -50% отстъпка от избрани типове. Промо кодовете можете да намерите на SSL страницата на сайта ни, наред с необходимата ви информация за точния избор на сертификат. 

Можете да избирате и добавяте продукти, както обикновено, но този път ще е необходимо да приложите съответния промо код при завършване на поръчката, за да бъде крайната цена рекалкулирана. 

Без излишни напрежения и препускане в студа, настанете се удобно, отпуснете се, сипете си едно питие и се оставете да ви поведем на кибер пътешествие. Ще ви държим за ръка и ще ви водим напред, за да не изпуснете и частица промо прах!

Запазете датите – Започваме в полунощ  UTC ( GMT +2 ) в Петък и слагаме край в 00:00 часа UTC ( GMT + 2 )  във вторник сутрин.  Хайде сега, ще спите във сряда..

Условия:

Промоцията е валидна единствено за новосъздадени хостинг акаунти и продукти към тях (както за нови клиенти, така и за вече съществуващи). Всъщност, има толкова аспекти на услугите ни, до които не сте се докосвали все още, така че има много да печелите още. Съветваме ви да изберете максималния билинг период за даден продукт в рамките на промоцията, за да е пълна насладата! Намаленията важат за следните периоди на регистрация:

- Споделен, WordPress и Реселър Хостинг планове са на разположение за регистрация с отстъпка, ако периодът, за който са предплатени е до 1 година – един , три, шест или 12 месеца.

- Виртуални, Наети Сървъри и Managed WordPress Хостинг планове са на разположение за регистрация с отстъпка, ако периодът, за който са предплатени е до 3 месеца – един, два или три месеца.

- SSL сертификати – отстъпката важи еднократно при издаване за период от една година.

- Отстъпките на домейн имената са валидни единствено за домейните, изброени на страницата ни под „Промоционални Домейни“ и при регистрация за една година.

Категории: Промоции
X