26 Ное 2015

85

2380

Black Friday 2015: Намаления до -70%

Този петък няма да е обикновен! Приготви се!

С наближаването на коледните празници е време предстартово да се подготвим за най-голямото пазаруване в годината.

Black Friday не е просто ден за пазаруване - той е четири последователни почивни дни в Америка, наречени Black Friday weekend или Black Friday & Cyber Monday weekend, който вече е традиция и в България.

За втора поредна година ETNHost.bg предлага ексклузивни неустоими намаления на рекордно ниски цени за настоящи и бъдещи клиенти. Този Черен петък сме подготвили истински празник за любителите на хостинг решенията - до 70% намаление на всички планове споделен хостинг. И това не е всичко, традиционният Черен петък прераства в Black Friday & Cyber Monday weekend и ви дава възможност да се възползвате от нашите оферти в 4 последователни дни - свържете се с нас на [email protected] и получете своята индувидуална отстъпка за стартирането на нов проект. Посетете нашия сайт и изберете от богатия ни асортимент от услуги и готови решения на рекордно ниски цени!

Но почакайте! За онези от вас, които управляват успешен бизнес - има и още! За всичко, което предлагате на изгодни цени, изберете .BlackFriday домейн! Създайте специална информационна страница, съдържащата вашите страхотни оферти и промоции, за да привлечете още повече трафик към вашия магазин. С ETNHost, грабнете домейна, който вашият магазин заслужава - на правилната цена!

Очакват ви много изкушения, на които не е нужно да устоите!

Категории: Промоции
X