17 Май 2016

65

1991

5 Причини да си направите Личен Уебсайт

Във времето на бурно развиващи се технологии, в което живеем, хората все повече и повече искат да изразяват себе си и да дават гласност на всяка една тяхна мисъл. Това е и основната причина, поради която социалните мрежи властват в Интернет пространството. Всички искаме да се представим на света и да оставим следа след себе си. И най-хубавата част е, че имаме възможността, да го направим. Имаме средствата, да не се ограничаваме само до употребата на Facebook или Twitter, а можем да създадем наш собствен свят, в който ние определяме реда. Ето защо ETNHost ви дава няколко причини за направата на личен уебсайт:

1. Ставате част от нещо голямо

Без съмнение Интернет е незимеримо голямо пространство, до толкова, че човек даже не е способен да осъзнае колкo безмерно е то. Чрез създаването на личен уебсайт, вие заемате едно малко местенце от Интернет пространството и го правите ваше. По този начин вие ставате част от общество, което сами сте създали. Всичко в личния ви уебсайт ще се върти около вашите идеи, а това е нещо, което трудно би се постигнало в социалните мрежи.

2. Свобода за креативност

Имате свободата да сте креативни. Сайтът ви може да бъде за всичко, което поискате. Небето е вашия лимит, добре де, в действителност вашият хостинг пакет и хостинг доставчик определят лимита ви, но схващате идеята. Ако решите да имате личен уебсайт, ще имате много повече свобода да изразявате себе си. Вие си избирате темата, шрифта, разположението...всичко. Нищо не е направено по нечии други виждания, всичко е във вашите ръце. Дава ви се възможността да създадете ваш собствен свят, който да споделите с останалите.

3. Можете да споделяте творчеството си със света

Ако сте амбициозен млад фотограф можете да качите портфолието си на сайта ви, същото се отнася и до всеки творец; от музикант до градинар, който иска да покаже на света изваяните храсти под формата на лебеди. По този начин показвате, че сте сериозни в страстта си към изкуството, по много по-лично изразен начин. Също така можете да рекламирате себе си и творчеството си по професионален начин, правейки добро впечатление.

4. Можете да станете наложено име в Интернет

Ако сте сериозни по отношение на уебсайта ви и той не е просто хоби за вас, то можете да се стремите съдържанието, което слагате в него да бъде оригинално и по този начин да спечелите голям поток от посетители. Нещо, което е било първоначално просто хоби, много лесно може да се превърне в бизнес. Блогъри по целия свят превръщат развлеченията си в професии, и имената им стават утвърдени марки в блог обществото.

5. Сайта ви може да ви служи като резюме

Ако кандидатствате за работа, винаги можете да сложите личния ви уебсайт в CV-то си. Защо би било от полза? Има много просто обяснение. Давайки на интервюиращия линк към личния ви уебсайт, вие представяте себе си в напълно нова светлина. По този начин те получават по-добра идея що за човек сте, защото както всички знаем, информацията, която едно CV съдържа, е доста ограничена. Чрез уебсайта ви, вие лесно можете да се отличите от останалите кандидати, особено ако кандидатствате за работа в ИТ сектора. 

Ако нашите причини, за започване на личен уебсайт са ви убедили да си направите такъв, ако сте готови да се гмурнете смело в света на Интернет креативността, то тогава екипът ETNHost с радост би ви приветствал ако изберете да станете част от нашето Интернет общество. Тук ние правим всичко възможно, за да бъдат нашите клиенти доволни, като им предоставяме хостинг пакети, които са нагласени според индивидуалните нужди на клиента и ви помагаме да дефинирате вашето малко местенце в Интернет!

Категории: Бизнес
X