26 Мар 2016

75

1950

5 години ETNHost

Здравейте, приятели!

Казвам се Елена и съм част от удивителния екип на ETNHost. Присъединих се към компанията едва преди 4 месеца, но имам зад гърба си повече от 8 години опит в сферата на уеб хостинг услугите. Започнах своята кариера като служител в отдел Обслужване на клиенти без никаква представа какво значат уеб хостинг, домейн име, DNS зона, FTP, HTML или който и да е друг от останалите термини, които съставяха концепцията за създаване на уебсайт и хостинг. Цялото ми онлайн присъствие до този момент, (всъщност, целият ми онлайн опит като цяло) се състоеше от редовното проверяване на профила ми във Facebook, проверяването на Yahoo! пощата ми и логване в Skype. Това е. Днес, 8 години по-късно оглавявам отдел Маркетинг и Продажби в ETNHost и ръководя собствени отбори. 

Имах късмета да се запозная с един от основоположниците на фирмата по време на една от лекциите в университета, по времето, когато следвах за Бакалавър... 7 години по-късно се срещнахме в един Messenger чат. В процеса на разговора, едното доведе до другото и не след дълго летяхме стремглаво напред в преустройването на първата версия на сайта ни, който е насочен към англоговорещата ни аудитория, и както се казва, останалото е история. 

Въпреки, че ETNHost.com се ражда преди 5 години и е все още относително млада компания, в сравнение с останалите ветерани, то тя по нищо не отстъпва на гигантите в бранша. Може би времето наистина лети, особено когато се забавляваш с хора, които не само са колеги, но и добри приятели! През не толкова далечната 2011г., когато марката Envision е основана, няколко приятели с неизмерима любов към тениса на маса, се събират с бизнес идея, която първоначално ръководят от квартирите си. Те започват да развиват хостинг страната на ETNHost, като си поставят за цел да докажат на себе си и на света, че компания по уеб програмиране може също да бъде отличен домейн регистратор и неповторим уеб хостинг доставчик. И сега, докато празнуваме 5 години доставяне на сигурен, надежден и високо-ефективен хостинг, ръководен от изключителния ни отдел за обслужване на клиенти, нека ви разкажем какво сме планували и за в бъдеще по отношение на хостинг услугите ни. 

По това време на годината, много бизнеси отделят време да помислят над това, което вече е в миналото и да направят планове за настоящето. Гледайки назад, към нашия опит, не можем да не се почувстваме благодарни, не само за бизнес транзакциите, но и за връзките и партньорствата, които сме създали. Признателни сме за тези връзки и очакваме с търпение бъдещето, като се надяваме то да е осеяно с безбройни успехи.

За всеки един бизнес, първите 5 години са въртележка, изпълнена с много промени. Когато погледнем назад към първия бизнес план, който е разработен при самото стартиране на компанията през 2011г., сме удивени от промените, които сме направили от тогава. Мисията ни остава все така непоколебима, а именно, да създадем професионална и висококласна фирма, която възприема принципите на устойчивото развитие и социален прогрес и провежда дейността си по начин, който има стойност за клиентите, партньорите, общностите и служителите ни. Тук в ETNHost, всеки ден идваме на работа, горди от прогреса ни до този момент, но и винаги оставяме място за подобрение. Развълнувани сме да разберем, какво ще ни донесат следващите 5 години. 

С надежда и увереност за дълги години в бранша, ние ви обещаваме да продължим да доставяме ефективна, надеждна и иновативна услуга в сферата на уеб хостинга. Най- доброто тепърва предстои!

Честита Нова ETN Година!

С обич, ETNHost!

X